ALL STAR 2012: Istoku sedma pobjeda…

Drugu godinu zaredom završni događaj povodom završetka dvanaeste sezone Dubrolige održan je na vanjskom igralištu Grada Mladih Granešina. I pored izostanka dijela djece zbog produženog vikenda i mogućnosti kiše koja je opasno prijetila svim sudionicima vidjeli smo zanimljivi program u kojem su glavne uloge podijeljene kroz All Star utakmicu istoka i zapada, te dodjelu medalja najuspješnijim školama i pojedincima Dubrolige.

Sedmu pobjedu u međusobnim susretima ostvarila je selakcija Istoka koja je slavila protiv Zapada 42:39. U susretu u kojem su igrali dječaci rođeni 1999.g. i mlađi, Istok je s prednošću 14:2 otvorio susret, ali Zapad je ubrzo uzvratio i došao do pet koševa prednosti 33:28. U samoj završnici sigurniji su bili dečki s Istoka koji su slavili zasluženu pobjedu.

ISTOK – ZAPAD   42:39

Istok: Sedlo 2, Findri 2, Ojdanić 4, Mikulić 4, Cvitanović 6, Tišma 7, Grabovac, Keber, Đurinec, Pavlek 5, Hudiček 8, Babić, Grgić, Hrković, Marić, Jurić, Brzoja 4. Voditelji: Andrija Božanić i Antonio Beneta
Zapad: Berišić, Glasnović, Marunić 2, Babić 4, L.Gnjidić 4, Stipić 4, Nevistić 5, Žulić, Modrić 4, Maloča 2, Božić, Kumanović, Šola, V.Kos 3, F.Kos 6, Radonić 2, Krajačić, M.Gnjidić. Voditelji: Goran Beneta i Stipe Čačić

istok zapad

Održana su natjecanja u šutu u kojima su pobijedili Mateo Stipić (7/8 razredi), Danijel Sedlo (5/6) i Lovre Maloča (3/4). Nagradu Danijelu Sedli uručio je pomoćni trener Cibone Danijel Lutz koji je do prije nekoliko godina svoj trenerski put započeo u Dubravi.

maloca božanic mala1
loncar stipic
maloca boĹľanic mala

Medalje najuspješnijim školama podijelio je Karlo Vragović, košarkaš Zadra koji je bio najbolji strijelac Dubrolige u njenoj prvoj sezoni (2000/01). Naslov kod djačaka do 12.godina pripao je Brestju, drugo mjesto otišlo je na Klaku, a treće u Dubec. Najbolji strijelac lige U- 12 je član Brestja, Danijel Sedlo.

Vragovic sedlo najbolji

Kod dječaka do 15.godina naslov je pripao Antunu Branku Šimiću iz Trnovčice. Drugo mjesto odlazi u Brestje, a treće je pripalo dječacima OŠ Ante Starčević. Najbolji strijelac je Fran Matić (AB Šimić).