BIT ĆE USPONA I PADOVA…

Dubrava je u Karlovcu doživjela prvi ovosezonski poraz. Susret je bio klasična kopija prošlosezonskog nadmetanja u Karlovcu kada su lavovi također poraženi minimalno. I ovoga puta Dubrava je imala napad za pobjedu, ali pokušaj Hrvoja Puljka ostao je na obruču.

Bilo je jasno prije susreta da će Karlovac biti teška prepreka za dubravaše koji se još nisu u potpunosti uigrali, a samo dva raspoložena igrača za igru nisu bila dovoljna za treću uzastopnu pobjedu. Vrlo skroman je bio učinak ostatka momčadi koji je bio nedovoljna pomoć raspoloženom Garmi i Puljku. To se posebno odnosi na posljednjih deset minuta gdje se izgubilo dosta lopti, a praktički dobivenu utakmicu lavovi nisu objeručke prihvatili.

Nakon susreta Joško Garma nije krio razočarenje porazom.

Mogli smo dobiti ovu utakmicu, imali smo zadnji napad za pobjedu ali nismo iskoristili. Mislim da je publika mogla uživati u ovoj utakmici, pa čak i više nego u nekim utakmicama većeg ranga. Šteta jer smo pobjedu imali u rukama i nismo smijeli olako ispustiti 12 razlike. Ovo je jedna velika škola a tu prije svega mislim na mlađe igrače koji su olako gubili lopte u posljednjih deset minuta. U svakom slučaju tokom sezone bit će velikih uspona i padova što će samo koristiti mlađim igračima.

Lavovi nemaju puno vremena za tugovanje jer već u petak u goste dolazi Mladost koja u prva tri kola nije osjetila slast pobjede, a dubravaši bi novom domaćom pobjedom u apsolutnosti ispunili ciljeve zacrtane u prva četiri kola prije pauze od 14 dana.