c 1

Cibona slavila u prvoj utakmici doigravanja…

Cibona je slavila protiv Furnira 98:76 u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja HT Premijer lige. Vukovi su s 10:0 otvorili susret, a Furnir je još u 18.minuti nakon trice Kenana Karahodžića bio na minus 8 (32:24). S dvije trice Ivana Novačića, Cibosi na poluvremenu imaju +13 (41:28), a u 26.minuti je bilo +24 (62:38). Do kraja susreta sastav Gašpera Okorna rutinski je odradio posao uoči druge utakmice koja se u petak od 20 sati igra u Dubravi. Treba reći da je Furnir imao 10 skokova više od Cibone, a čak 22 u napadu. Dubravaši sa skromnim šutom za tricu 4/26 i nisu mogli više očekivati u ovom susretu.
c 2

“Ne znam što da kažem, pobijedili smo, jedina pozitivna stvar je da vodimo 1-0 u seriji jer smo favoriti. Još jedna dobra stvar je što smo iskoristili svih 12 igrača i nije bilo ozljeda. No, neke stvari su bile loše, dopustili smo Furniru 22 skoka u napadu i 50 ukupno, mene od toga boli glava i ova utakmica mi je donijela više pitanja nego odgovora”..kazao je trener Cibone Gašper Okorn.

c 3

FOTO: KK Cibona

”Zaslužena pobjeda Cibone. Mi smo prvo poluvrijeme igrali bolje u obrani, a slabije u napadu, a drugo poluvrijeme je bilo obratno. Ako budemo spojili ta dva segmenta i uz bolji šut za tricu sigurno ćemo imati naše šanse u petak u Dubravi kada nas očekuje i velika podrška naših navijača. Nećemo se predati već ovo četvrtfinale učiniti još zanimljivijim”…kazao je Jeronimo Šarin, trener Furnira.

Furnir će priliku za iznenađenje i majstoricu tražiti u petak kada od 20.00 sati dočekuje Cibonu u drugoj utakmici.