ubri 3

Čubrić ” Recept s početka sezone moramo primjeniti i u Kaštelima”

Dubravu u subotu očekuje treće gostovanje ove sezone u Prvoj ligi. Lavovi odlaze u Kaštela gdje će ih ugostiti domaća Ribola Kaštela koja nije osjetila slast pobjede u dosadašnjem dijelu sezone, ali treba imati na umu da su tri utakmice igrali u gostima ” Idemo dolje s respektom i svaku utakmicu vjerujemo da smo bolja ekipa, ali nikada ne podcjenjujemo protivnika pa tako i Kaštela i bez obzira što imaju sve poraze ne znači da su loša momčad jer jednostavno bili su tri utakmice u gostima. Igraju doma i sigurno imaju motiv da se vrate i krenu u pobjednički mentalitet. Biti će teško, ali mi vjerujemo da smo bolja momčad samo trebamo ući kao i sve utakmice do sada znači čvrsto i agresivno i uz ovu kemiju unutar momčadi to bi nas trebalo dovesti do pobjede”…kaže Stipe Čubrić koji u prva četiri kola u prosjeku ima 11 poena i 8 asistancija. Za vrat mu broju asistencija ”puše” Dorian Ribarić iz Agrodalma ”Meni je statistika najmanje bitna. Bitno mi je kada sam ja na parketu da je ekipa dobro raspoložena i to je moj zadatak kao organizatora igre. Dorian igra odlično i vuče Agrodalm koji ima sve pobjede i veselim se uskoro našem međusobnom susretu. Nadam se da ćemo i jedni i drugi biti bez poraza pa da bude pravi derbi”.

Kaštela su prije posljednjeg poraza kod Agrodalma promijenile i trenera pa je umjesto Luke Žitka klupu preuzeo Damir Rančić ”Ima veliko igračko iskustvo koje sigurno želi prenijeti na svoju momčad i oni će sigurno biti maksimalo motivirani”

Stipe nam je otkrio recept uspjeha Dubravaša na staru sezone ”Ušli smo jako dobro u sezonu i pokazali da smo dobra ekipa. Ostali smo svi na okupu i to je naša prednost uz dobru kemiju koju imamo. Ove utakmice smo odigrali na visokom nivou i pokazali da smo jedna od boljih momčadi u ligi. Pokazali smo i karakter u tim utakmicama, posebno u Dubrovniku, a imamo kvalitetnu i unutarnju i vanjsku liniju. Nakon ovog dobrog starta samo razmišljamo o prvoj slijedećoj utakmici, a ne u nekakvom vrhu. Prije početka sezone ništa nismo očekivali već smo rekli idemo igrati, uživati i zabavljati se i onda će rezultat sigurno doći”.