dub furnir

Dubrava Furnir predstavila momčad i sponzora…

Košarkaški klub Dubrava Furnir je danas na prigodnoj press konferenciji u prodavaonici Grosbasketa u Prečkom predstavila momčad i glavnog sponzora za sezonu u HT Premijer ligi gdje će Dubravaši nastupiti nakon osam godina. U ime tvrke Furnir vlasnik Željko Tokić je kazao ”Vidio sam dobar rad i dobro vođenje kluba. Razgovarali smo da Furnir bude sponzor. Morate znati da tvrtka iza sebe ima tradiciju dugu devedeset godina s 5000 artikala programa uradi sam. Direktor Boris Gnjidić kada me pozvao i predočio plan nisam puno razmišljao i ovo je zapravo njegova najveća zasluga. Dogovorili smo suradnju i ja sam iznimno sretan i ponosan što od ove sezone KK Dubrava ima i dodatak Furnir. Svi znate da je Dubrava kao kvart genetski preodređen za uspjehom. Imamo najviše olimpijskih pobjednika, a ove godine je i nogometni klub Dubrava Tim Kabel ušao u viši rang natjecanja. Čestitam KK Dubrava Furnir ulazak u viši rang i želim igračima, stručnom stožeru i upravi puno zdravlja i dobrih rezultata u slijedećoj godini”.

Ispred kluba uz Borisa Gnjidića i cijelu seniorsku momčad medijima su se obratili trener Darko Krunić i kapetan Petar Perić. ”Ekipu smo složili u skladu sa svojim mogućnostima. Glavni i jedini cilj nam je bio da barem pedeset posto igrača bude iz našeg pogona i mislim da smo u tome uspijeli. Morali smo se pojačati na neki način da budemo konkurentni sa premijer ligašima i doveli smo četiri igrača Gulama, Šarca, Proletu i Amerikanca Hortmana. Mislim da smo s tim igračima zatvorili roster i krećemo u jednu bitku koja će trajati 33 kola. Mi se nadamo da će dečki dati sve od sebe i da ćemo svaku utakmicu ići na pobjedu bez obzira na snagu suparnika s druge strane. Vjerujemo u podršku navijača kao što je bilo na završnici Prve lige prošle sezone i da će Dubrava biti vrući teren”..kazao je Krunić, a kapetan Perić je bio na tragu riječi trenera Krunića ”Drago nam je da smo ove sezone ušči u najviši rang naše košarke. Mislim da smo dobili dobra pojačanja i da ćemo moći konkurirati klubovima u Premijer ligi. Dubrava će kao što je trener kazao sigurno biti vrući teren i nadamo se podršci cijelog kvarta. Dubrava je željela opet biti dio HT Premijer lige i vjerujem da ćemo treninzima, radom i igrom zadovoljiti našu publiku i stručni stožer”.
dub 1

Priliku da vide momčad na djelu navijači će imati već u subotu i nedjelju na tradicionalnom turniru ”Dubrava kup” gdje će još igrati Šibenka, Rudeš i Bosco.
kup turnir 123