dub kruna

Dubrava u nedjelju u Zadru otvara finale doigravanja…

Nakon plasmana u finale doigravanja za HT Premijer ligu košarkaši Dubrave u nedjelju (16.00) gostuju u Zadru kod Sonik Puntamike u prvoj od minimalno dvije, a maksimalno tri utakmice koje će odlučiti tko će slijedeće sezone igrati u HT Premijer ligi, a tko će razigravati s pretposljednjom momčadi HT Premijer lige za posljednjeg sudionika slijedeće sezone.

Tri utakmice protiv Dubrovčana sigurno su ostavile traga na umoru, ali kada se dođe na korak od velikog upjeha onda se sve zaboravi ”Zadrani su odigrali dvije laganije utakmice protiv Agrodalma i sigurno su odmorniji, ali mi smo ove sezone pokazali da oni imaju problema s nama jer smo vodili po 15 razlike. To je dokaz da smo mi dobra ekipa i da u Zadar ne idemo sa strahom, već sa željom da pokažemo da smo bolji”..kaže Stipe Čubrić koji je dominirao u ”majstorici” s Dubrovnik ubacivši 24 poena uz 10 asistencija.

” Napraviti ćemo sve da prvu utakmicu dobijemo, a ako ne onda vjerujem da u srijedu pred opet ispunjenom našom dvoranom možemo izjednačiti i odvesti finale u ”majstoricu”..kaže trener Darko Krunić i dodaje ” Iako su nas dobili dva puta mi nismo bez šanse u finalu, jer smo u obje odigrane utakmice imali po 15 koševa viška. U Dubravi smo izgubili dobivenu utakmicu, a u Zadru odigrali odlično prvo poluvrijeme bez Stipe Čubrića. Znamo njihovu kvalitetu i snagu na domaćem parketu, a sigurno nas čekaju zanimljive utakmice dostojne borbe za ulazak u najviši rang naše košarke. Ponavljam da smo mi jako puno napravili ove sezone, a evo u završnici je to i publika prepoznala pa se nadam da možemo i dalje naše navijače činiti veselim”.