panda 2

Dubravaši traže treću pobjedu protiv Osječana….

Nakon poraza u Sinju pred košarkašima Furnira je možda i posljednja prilika da uhvate priključak u borbi za izbjegavanjem pretposljednjeg mjesta koje vodi u kvalifikacije za ostanak u HT Premijer ligi. U srijedu (17.00) u Dubravu stižu Vrijednosnice Osijek koje su Dubravaši ove sezone dva puta pobjedili

”Stoji nam taj rezultatski imperativ ali mislim da se mi moramo dići iznad toga i u utakmicu ući na sve ili ništa i u prenesenom smislu dečki se moraju baciti na glavu. S obzirom da dosta dobro treniramo vjerujemo da imamo šansu dobiti ovu utakmicu ako uđemo agresivno s velikom željom. Naša određena prednost može biti njihova nešto kraća rotacija koju moramo iskoristiti kroz visok ritam utakmice”….kaže pomoćni trener Josip Bulajić.
bule 3

”Mi smo u takvoj situaciji da nemamo pravo razmišljati možemo li i treći puta dobiti Osječane već da moramo to učiniti. Sigurno da je i njima važna ova utakmica s obzirom da bi nam pobjegli na dvije pobjede, ali mi moramo gledati samo sebe i s jednim agresivnim pristupom uz želju koja je izostala u Sinju prije četiri dana moramo doći do pobjede. Nemaju široku rotaciju, ali svih šest igrača koji igraju znaju da igraju i igraju jako dobro posebno u posljednje vrijeme. Izgleda da nam ”Osječani leže” i to moramo pokazati i u ovom susretu”…kaže Luka Pandurić koji je u posljednjem međusobnom susretu u Osijeku tricom presudio pobjednika.
Panda 1 1

Utakmicu Furnir – Vrijednosnice Osijek možete pogledati ovdje