DVIJE POBJEDE SU NAM IMPERATIV…

Kadeti Dubrave u srijedu ujutro odlaze u Split na poluzavršni turnir prvenstva Hrvatske. Već od 16 sati očekuje ih prvi susret prvenstva, a protivnik će biti Međimurje iz Čakovca. Na put će krenuti 13 igrača, a uz trenera Mladena Cetinju bit će tu i trener seniorske i juniorske momčadi Ivan Lozanić.

Ovo prvenstvo je nagrada za naše igrače da odigraju četiri kvalitetne utakmice i da vide svoje mogućnosti. Sigurno je da protiv Međimurja i Kastva očekujemo pobjede, dok ćemo u susretu s Cedevitom tražiti mogućnost iznenađanja koje bi nas eventualno odvelo na završni turnir što bi bio veliki rezultat za ovu momčad. Hendikep nam je što nemamo visinu što se jako osjeti protiv kvalitetnih momčadi, pa ćemo morati imati jaku tranzicijsku igru i dobar šut ukoliko želimo napraviti nešto više”…počeo je razgovor trener Dubrave.

Kadeti na PH

Činjenica je da je Split apsulutni favorit ovog turnira jer kod njih između ostalih igraju Dragan Bender i Ante Žižić koji su u juniorskoj momčadi Splita imali značajnu ulogu plasmana na Final Four.

Dubrava će prvenstvo otvoriti susretom protiv Međimurja, a svi znamo koliko je bitno pobjediti na startu..

U svakom slučaju. Svi protivnici su kvalitetni, i moramo se dobro pripremiti. I mi i oni ćemo biti umorni od puta, ali očekujem da pokažemo svoju kvalitetu i da pobjedom startamo u prvenstvu. U odnosu na zagrebačku ligu jači smo za Luku Marića koji je došao iz Maksimira i koji bi nam trebao pomoći u kreiranju igre, odnosno asistencijama…završio je Cetinja.

Fran Matic

Dubrava će na kadetskom prvenstvu nastupiti u sastavu: Nikola Filić, Domagoj Knez, Dominik Teskera, Petar Perić, Karlo Kos, Fran Matić, Ivan Miličević, Luka Marić, Dean Popović, Josip Beneta, Kristijan Šoprek, Marijan MIkulić i Paško Filić.

Domagoj Knez

RASPORED UTAKMICA DUBRAVE U SPLITU:

Srijeda, 01.05.2013.

16.00  DUBRAVA – Međimurje

Četvrtak, 02.05.2013.

14.00  Split – DUBRAVA

Petak, 03.05.2013.

16.00 DUBRAVA – Kastav

Subota, 04.05.2013.

14.00  Cedevita – DUBRAVA