Cib naslov

Furnir bez Isabella protiv Cibone…

Furnir će u srijedu od 19.30 u SD Dubrava ugostiti Cibonu u 32.kolu HT Premijer lige. Ova utakmica će biti ujedno i posljednja domaća u HT Premijer ligi iako će Lavovi 5. ili 9.svibnja protiv poražene momčadi iz doigravanja za HT Premijer ligu (Cedevita Junior ili Dinamo) igrati utakmicu u Dubraavi za ostanak u društvu najboljih hrvatskih klubova. Cibona u Dubravu dolazi 24 sata nakon odigrane domaće utakmice protuv Cedevite Olimpije u ABA ligi.

Trener Jeronimo Šarin već je naglašavao da će preostale utakmice do utakmica za ostanak u ligi biti dobra priprema, a zasigurno se to odnosi i na dvoboj s Cibonom koji će zbog lakše ozljede propustiti Tramaine Isabell.

”I ova utakmica nam je u ciklusu priprema za dodatne kvalifikacije za ostanak u ligi koje nas očekuju za dva tjedna. Imamo malo problema s ozljedama pa u ovom susretu neće biti Isabella tako da će veću priliku dobiti igrači koji su imali manje uloge u prethodnim utakmicama. Nama je u ovom trenutku najvažnije da nemamo ozljeda do tih ključnih utakmica i vjerujemo da će i ova utakmica s Cibonom kao i ona u Splitu za tjedan dana poslužiti svrsi i uigravanju”…kazao je Šarin.
arko 1

Susret možete izravno pratiti na HKS TV-u