nazor 1

Furnir u subotu (19.00) kod Škrljeva…

U 2.kolu HT Premijer lige za ostanak Furnir u subotu od 19 sati gostuje kod vodećeg Adria Oil Škrljeva. Biti će ovo treći međusobni susret ovih klubova ove sezone, a momčad s Kvarnera slavila je u oba susreta iako su Dubravaši na posljednjeg gostovanju bili blizu pobjede ”Dva puta su slavili ove sezone protiv nas i sigurno da imamo veliki motiv da pokušamo konačno doći do pobjede. U odnosu na te prve dvije utakmice oni su sada nešto oslabljeni, a mi nešto bolji i vjerujem da tu vidimo svoju šansu u ovoj utakmici. Idemo s optimizmom na ovo gostovanje iako su oni vodeća momčad Lige za ostanak s velikom prednošću u odnosu na druge klubove”..kaže trener Jeronimo Šarin.

Da Dubravaši žele prekinuti negativni niz protiv Škrljeva priželjkuje i kapetan Ivan Nazor ” Imamo sigurno svoju šansu kao što smo imali i u posljednjoj međusobnoj utakmici. Idemo sa željom da dohvatimo tu pobjedu koja bi nas dodatno odvojila od zone ugroženih klubova s pogledom prema sedmom ili osmom mjestu. Činjenica je da im nedostaje Nik Slavica od te posljednje utakmice, a mi smo se dosta podignuli tako da tu vidimo svoju šansu”

Utakmicu uživo možete gledati na HKS TV

Furnir s ovom utakmicom ulazi u seriju utakmica u kraćem vremenskom periodu jer nakon toga slijede domaći susreti sa Sonik Puntamikom (30.ožujka) i Alkarom (3.travnja).

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore