IMALI SMO VIŠE RJEŠENJA…

Dubrava je u 4.kolu A 2 lige na gostovanju kod Kaptola uhvatila treću pobjedu ove sezone. Bilo je 94:70. Susret su obilježila dva različita poluvremena u kojima su dubravaši ipak pokazali više i nakon šokantnog poraza od Samobora vratili se na pobjednički kolosjek.

Susret je rješen krajem treće i početkom četvrte četvrtine kada su dubravaši velikom serijom 28:3 nakon prednosti 61:59 otišli na 89:62. Uz odličnog Joška Garmu pod košem danas je i vanjska linija odradila veliki dio posla. Ozren Mišić je u izostanku Stipe Čubrića sjajno razigrao momčad, a usput ubacivši i 19 koševa, od čega je veliki dio bio iz prodora. Nikola Garma je ubacio 6 trica, a najbolji strijelac Ljubo Prgomet 4.

Treba istaći da su dubravaši u ovom susretu bili bez trenera jer je Nikola Piacun kažnjen s četiri, a Boris Gnjidić s dvije utakmice kazne. U takvim okolnostima ulogu trenera je preuzeo ozlijeđeni kapetan Stipe Čubrić, uz značajnu pomoć kondicijskog trenera Krešimira Tomaška i dr.Bernarda Budimira.

Nakon susreta Ljubo Prgomet nije krio zadovoljstvo pobjedom..

Dogovorili smo se od početka da krenemo agresivno. Ključ svega su bila naša rješenja u napadu koja smo u ovom susretu imali tri do četiri i koje domaćini nisu mogli braniti. Bilo je samo pitanje vremena kada ćemo otići na veću razliku i rješiti susret. Značajna pobjeda nakon poraza u prošlom kolu i ja se nadam da ćemo sada nastaviti s pobjedama.