jelenek

Jelenek: Ova sezona će svima ostati u sjećanju…

Zbog epidemije koronavirusa uvedene su mjere koje ljude drže u svojim domovima cijeli dan. Nema mogućnosti treniranja, a svaki izlazak iz obiteljskog doma je veliki rizik zaraze. I naši igrači se nalaze u toplini svojeg doma i prenose nam razmišljanja kako provode vrijeme, po čemu će pamtiti ovu sezonu i što bi u vezi filmova i knjiga preporučili prijetaljima košarke. Prenosimo razmišljanje Doriana Jeleneka.

1. Koristim ovo vrijeme da se više posvetim fakultetu i nadoknadim neke stvari koje možda nisam stigao tokom sezone. S obzirom na cijelu situaciju oko koronavirusa, potresa, pa sada i snijega, gotovo je nemoguće napraviti neki jači trening da se ostane u natjecateljskoj formi. Potres je stvarno bio jedno zastrašujuće i neočekivano iskustvo koje se, nadam se, neće ponoviti. Bio sam u Zagrebu doma sa svojom obitelji.
2. Najdraža utakmica je vjerojatno ova zadnja protiv Hermesa, iako mi je svaka pobjeda draga, ovu bih izdvojio jer je bila pred našim navijačima.
3. Nažalost, pamtit ću ju po koronavirusu koji je izazvao prekid praktički svih sportova u svijetu. Nikada nešto takvo nisam doživio i zato će mi ostati u sjećanju.
4. Više se volim opuštati uz filmove, preporučio bih najnovije Oscarom nagrađene 1917 i Joker, ali defitnitivno i neka komedija dobro dođe u ovo vrijeme.