J 4

Juniori protiv Splita love završnicu PH…

Nakon pobjede protiv FSV-a juniorska selekcija Dubrave pod vodstvom trenera Ivana Lozanića će u četvrtfinalu PH u subotu od 15.00 sati (Live stream) ugostiti Split.

”Odlično smo otvorili utakmicu maksimalno koncentrirano u obrani i u napadu, a poslužio nas je i šut za tri poena. Žao mi je što tu osjetljivu razliku nismo uspijeli zadržati već smo kroz brzopleta rješenja i previše individualne igre doveli susret u egal. Na kraju smo srećom uspjeli pobjediti”..kaže trener Lozanić o pobjedi protiv FSV-a u osmini finala. Splićani su prije tjedan dana na domaćem parketu nadigrali KA Osijek

”Split igra agresivnu košarku u oba smjera. Ukoliko uspijemo iskontrolirati njihovu agresivnost onda imamo i šanse za pobjedu. Respektiramo ih maksimalno, ali sigurno da ćemo pokušati napraviti jedno iznenađenje i plasirati se na završni turnir’‘.

”Očekujemo tešku utakmicu u kojoj Split ulazi kao favorit, ali mi igramo na domaćem parketu i naravno da se nadamo pobjedi. Poznamo se već godinama, a izdvojio bih kod njih Perkušića, Lisicu i Šantića. Imaju kvalitetu, ali mi smo ove sezone pokazali da možemo sa svima igrati”…kaže Ivan Nazor, prvi strijelac u pobjedi protiv FSV-a.
J 9