mika 1 1

Juniori u Sinju na PH…

Juniorska momčad Dubrave od subote nastupa u Sinju na polufinalnom turniru PH, skupine A. Izabranike Ivana Lozanića u grupi očekuju utakmice protiv Zadra, Vinkovaca i Kvarnera 2010 iz Rijeke, a dvije najbolje momčadi izboriti će nastup u polufinalu u utorak. Pobjednike polufinalnih utakmice očekuje nastup na Završnom turniru u Zadru, 23. – 24.svibnja.

z 4

”U sastavu imamo samo tri igrača izlazno 2000.godište tako da će nam ovo prvenstvo biti veliko iskustvo za slijedeću sezonu. Igrali smo niz dobrih utakmica ove sezone u kojoj smo imali i imamo problema s ozljedama. Dugo nam nije bilo Marka Marunića koji se sada vratio, a još neki igrači imaju sitne ozljede. Želja nam je izboriti posljednji dan turnira, a to je polufinale. Otvaramo s Zadrom koji je najveći favorit, zatim protiv Vinkovaca koji su druga momčad u Slavoniji i za kraj Kvarner čiji su igrači igrali prošlotjedne kvalifikacije za Prvu ligu za Kastav.”..kaže trener Lozanić.

Dubrava za Sinj: Ivan Dadić, Marijano Glasnović, Franco Kos, Valentin Kos, Marko Marunić, Jan Grabovac, Marin Siničić, Marko Grbeša, Karlo Mikulić  i Marko Prelec.