Krle 1

Krstić ”Pobjeda za podstrek dalje, u Kupu želimo F-8”

Nakon pobjede protiv Gorice u 11.kolu HT Premijer lige trener Furnira Vladimir Krstić nije skrivao zadovoljstvo, a analizirao je i prvi krug natjecanja u kojem su Lavovi upisali tri pobjede i osam poraza od kojih su četiri upisana u samoj završnici gdje je uz malo više sreće na kontu mogla biti još poneka pobjeda Dubravaša

”Čestitao bih svojim igračima koji su odradili sve ono što smo se dogovorili prije početka susreta. Dobro smo se pripremili za Goricu i znali smo otkud dolazi najveća opasnost. Zaustavili smo dobro njih šut za tricu, dobro skakali i vraćali se u obranu. Kako sam i govorio prije ovog susreta šansa će nam se pružiti i pružila nam se, a mi smo to iskoristili. Vodili smo skoro cijelu utakmicu i bilo bi na kraju možda i nezasluženo da nismo pobjedili. ”

Lavove je na putu prema pobjedi nosio raspoloženi Mislav Brzoja s 26 poena, 11 skokova i 8 asista

”Brzoja je ovdje najiskusniji igrač i njegova je uloga da vuče ovu momčad. Bio je fantastičan i skoro je imao tripledouble i svi smo sretni i zbog njega i zbog momčadi. Kada dobiješ ovakvog protivnika koji je bio veliki favorit i to u izravnom tv prijenosu to je za nas veliki podstrek za dalje.”
G 28

Nakon ove pobjede Lavovi s puno više optimizma gledaju na prosinac i nastavak HT Premijer lige

”Sad s ovom trećom pobjedom možemo biti zadovoljni. Da smo ostali na dvije možda bi nam nedostajala još koja pobjeda. S obzirom na raspored i bivanje dva puta u izolaciji, te kasno priključivanje nekih igrača mislim da trebamo biti zadovoljni. Gledajući raspored drugog kruga gdje u prvih šest kola četiri puta igramo u Dubravi mislim da bi to trebalo biti puno bolje. ”

Prije nastavka HT Premijer lige Furnir u srijedu, 25.studenog gostuje u Rijeci kod prvoligaša Kvarnera u susretu osmine finala Kupa Krešimira Ćosića. Ulog je veliki jer će pobjednik ovog susreta zaigrati na završnom Final Eight turniru

”Objektivno imamo ulogu favorita u toj utakmici u Rijeci, ali Kup je specifično natjecanje i ne smijemo dopustiti da odigramo slabije i podcijenimo Kvarner. Ovo nam je velika prilika da odemo na F-8 i sigurno ćemo dati sve od sebe da to i napravimo. ”
Krle 3