krle 654

Krstić ”Pobjeda za povratak samopouzdanja”…

Dubravaši su u Osijeku prekinuli niz od četiri uzastopna poraza u HT Premijer ligi, a posebno teško su posljednja dva (Hermes Analitica, Šibenka) pala igračima i stručnom stožeru ”Kada uđeš u seriju poraza ekipa gubi samopouzdanje i vjeru u ono što radiš na treningu. Trebala nam je jedna ovakva pobjeda, pogotovo protiv Osijeka u gostima što nije lako. Nakon ovoga će igrači dobiti individualno samopouzdanje i vjeru u ono što rade. Mi smo izgubili jako bitne igrače, a sada smo dobili dva nova igrača i praktički krenuli smo iz početka. Treba nam opet vremena da se sve posloži. U ovim teškim utakmicama koje slijede protiv klubova iz ABA lige želimo se što bolje pripremiti i dati sve od sebe kako bi ušli što spremnije u utakmice protiv klubova koji su nama po kvaliteti puno bliži.”..kazao je trener Vladimir Krstić koji je morao do kraja drhtati za rezultat iako su Dubravši u završnici prvog dijela imali 18 razlike

”Problem je bio u otvaranju treće četvrtine gdje smo imali tri ”mrtva” zicera i dvije otvorene trice što nismo realizirali i naravno da uz kvalitetu koju ima Osijek s dva, tri realizirana napada vratiti u utakmicu. Ipak pokazali smo karakter, a povukao nas je Isabell i uz Pandurića, Jerkovića, Smolića, Majića mislim da smo na kraju zasluženo pobjedili.”

Zadovoljstvo drugom ovosezonskom pobjedom nije skrivao ni Luka Pandurić koji je ubacio ključnu tricu za 79:76

 “Iznimno jaka i teška utakmica protiv jako dobrog protivnika Vrijednosnica. Mislim da smo se sada vratili na pravi put nakon četiri izgubljene utakmice, ovako trebamo nastaviti dalje.”

Pred Lavovima je sada gostovanje kod favoriziranog Splita (Nedjelja, 17.00) gdje su šanse za uspjeh objektivno male ali prigoda za nastavak uigravanja nove momčadi pred dolazak Zaboka u Dubravu.