Kruna 3

Krunić ”Protiv Sonika hrabro po pobjedu”…

Nakon teške sezone obilježene velikom pauzom (šest mjeseci) zbog pandemije korona virusa u završnici su natjecanja mlađih dobnih kategorija. Nakon juniora koji su nastup završili u četvrtfinalu PH priliku da se domognu četvrfinala imaju kadeti Dubrave koji će u četvrtak od 17 sati u SD Dubrava ugostiti Sonik Puntamiku iz Zadra. Susret putem live streama možete gledati ovdje. Pobjednika ovog susreta u četvrtfinalu u ponedjeljak, 28.lipnja u SD Boško Božić Pepsi očekuje susret protiv boljeg iz dvoboja KA Osijek – Stoja.

Trener kadetske selekcije Darko Krunić ima dosta problema s ozljedama i izostancima svojih važnih igrača, ali ipak vjeruje da Dubrava može do pobjede protiv Zadrana koji su svoju kvalitetu pokazali i na prvenstvu Dalmacije gdje su osvojili drugo mjesto.

” Sezona u kojoj se nije treniralo, pa treniralo na vanjskim terenima i novim povratkom u dvoranu dovela je do brojnih ozljeda igrača tako da nemamo u ovom trenutku pravu viziju što možemo očekivati i napraviti u ovoj završnici. Na nama je da odigramo hrabro na našem domaćem terenu protiv Sonika koji zasigurno ima kvalitetu jer je u svojoj regiji pobjeđivao i Split i Šibenku. Mi smo u prvom dijelu sezone jako dobro igrali i protiv Cedevite Junior, Cibone i Bosca pa na tragu toga vjerujem da imamo što pokazati i u ovom susretu”.