Lavovi rasterećeni u Velikoj Gorici…

Košarkaše Furnira u subotu (16.30h) očekuje gostovanje u Velikoj Gorici u 31.kolu HT Premijer lige. Tri kola prije kraja regularnog dijela sezone misli Dubravaša se već polako okreću doigravanju za ostanak u HT Premijer ligi iako još postoje teoretske šanse za izbjegavanjem pretposljednjeg mjesta.

”Posljednju našu utakmicu u Velikoj Gorici smo imali veliki broj izgubljenih lopti iako smo više od tri četvrtine bili u rezultatskom priključku. Na kraju je Gorica dosta visoko slavila iako je za nas rezultat bio puno gori od igre. Gorica je klub koji je zasluženo na četvrtom mjestu i po meni imaju možda najširi roster nakon Splita s 12 igrača koji u svakom trenutku mogu igrati. Idemo pokušati nastaviti ovaj pozitivan niz dobrih igara, nažalost ne i rezultata. Ako nam se ukaže prilika naravno da bi je željeli iskoristiti, ali je Gorica apsolutni favorit”..kaže trener Jeronimo Šarin osvrnuvši se na drugi ovosezonski susret koji je igran u Gorici prije prije mjesec i pol dana.

Šarin ističe da je cilj što bolje odigrati preostale tri utakmice uoči doigravanja za ostanak u ligi ”Ističem igračima i ljudima u klubu da idemo utakmicu po utakmicu. Trebamo odraditi ovaj regularni dio, a o doigravanju ćemo misliti krajem travnja i prvih devet dana svibnja kada se nadamo da ćemo biti maksimalno spremni. Moramo se mentalno i fizički pripremiti za te dvije utakmice’‘.

U toj posljednjoj utakmici u Velikoj Gorici smo igrali jako dobro tri četvrtine, a onda u završnici kao da smo ostali bez snage. Prevagnulo je njihovo iskustvo. Igraju ABA 2 ligu s jako dobrim rosterom. Pokriveni su na svim pozicijama, a ako bi morao nekoga istaknuti onda su to Krešimir Ljubičić i Karlo Uljarević. Ove posljednje dvije domaće pobjede su nam podignule samopouzdanje i s puno optimizma ulazimo u završnicu sezone.Drago mi je da sam dobio povjerenje trenera i vjerujem da ću biti bolji iz utakmice u utakmicu”..kaže Fran Vujić kojem je trener Šarin u posljednjim susretima ukazao povjerenje postavljanjem u prvu petorku.

Utakmicu uživo možete gledati ovdje

You must be logged in to post a comment Login