O 9

Majić ”Drago mi je da sam bio dio ekipe koja je vratila klub tamo gdje mu je mjesto”…

Nakon sjajne tri i pol godine u kojima je bio jedan od ključnih kotačića naših uspjeha napustio nas je Ivan Tvrtko Majić koji karijeru nastavlja u Gorici.  Nezaboravne su mnoge njegove sjajne igre, a sjetimo se samo sedam zabijenih trica u Rijeci protiv Kvarnera kada smo krčili put prema HT Premijer ligi.
Majo, želimo ti zahvaliti i zaželjeti uspješan nastavak sportskog i životnog puta, a vrata našeg kluba će ti biti uvijek otvorena.
🎙”U Dubravi sam proveo prekrasne tri i pol godine gdje smo iz A-2 lige ušli u Premijer ligu. Drago mi je da sam bio dio ekipe koja je Dubravu vratila tamo gdje joj je i mjesto. Zahvaljujem se divnim ljudima u upravi kluba i trenerima koji su me vodili kroz te tri i pol sezone kao i svim ljudima koji pomažu u radu kluba. Posebno se zahvaljujem treneru Kruniću koji mi je vjerovao i koji mi je pružio priliku nakon izlaska iz teške ozljede. Ne smijem zaboraviti navijače Dubrave uz koje sam po prvi put osjetio pravu atmosferu navijanja.
Na kraju želim treneru Šarinu i ekipi dobru igru i što bolji plasman u Premijer ligi.”..kazao je Majić u svom osvrtu na proteklo vrijeme u Dubravi.
Z 3