MORAMO PROMJENITI PRISTUP…

Dubrava je izgubila derbi od Hermes Analitice na domaćem parketu što je bio drugi ovosezonski poraz dubravaša na svom parketu. Nakon Gorice bodove zasluženo nosi i Hermes Analitica koja je u ovoj utakmici samo potvrdila da je najbolja momčad ove sezone koja će predstavljati ovu regiju u kvalifikacijama za A 1 ligu.

Više od poraza trenera Dubrave Ivana Lozanića brine pristup igrača za koje je prvenstvo praktički gotovo…Već zadnjih tjedan dana uključujući i susret s Maksimirom pristup mojih igrača je bio jako loš, počevši od treninga, a kao šlag je došla utakmica. Željeli smo na kvalitetan način završiti ovu ligu, ali ukoliko ne budemo djelovali kao momčad to nas neće odvesti na pravi put.

Zaista su lavovi razočarali u derbiju protiv gostiju koji su igrali bez Bože Jukića i praktički sa samo četiri seniora..Dobro nam je došla ova utakmica jer će nam odlično poslužiti prije kvalifikacija. Vidi se da je Dubrava mlada momčad i da joj jako fali jedan odličan strijelac…počeo je razgovor kapetan Hermes Analitice Goran Perković koji je do prije tri godine nosio dres Dubrave gdje je počeo svoje košarkaške korake..

Lijepo se vratiti uvijek u Dubravu gdje sam ponikao. Što se tiče činjenice da smo dobili Dubravu u zadnje četiri utakmice mislim da se to tako poklopilo i da su nijanse odlučivale.U kvalifikacijama želimo igrati što bolje, a poseban gušt će nam biti kad zaigramo na punom Baldekinu što nemamo tu mogućnost u našoj ligi..završio je Perković koji i sam kaže da nije za ”staro” željezo iako ima tek 22 godine.

Pred Dubravom su još dvije utakmice do kraja sezone i želja da ligu završi na drugom mjestu što će se s pristupom i igrama prikazanim u zadnjim utakmicama teško ostvariti.