NA PRAVOM SMO PUTU…

Dubrava je pobjedom u Gorici otvorila novu sezonu, a prvu domaći susret ima u utorak (20.30) kada će ugostiti zagrebački Zrinjevac. Kapetan Dubrave Dario Gazić prošao je cijele pripreme s lavovima i s puno optimizma gleda na ovu sezonu. Pobjeda na startu lige u Gorici nije ga iznenadila.

Možemo biti zadovoljni kako smo odigrali u Gorici. Dolaskom Joška Garme dobili smo dimenziju više što se pokazalo u susretu. Dosta smo mladi, ali odlično treniramo i mislim da smo na pravom putu.

Premijera pred domaćim navijačima dovodi Zrinjevac koji je gotovo u cijelosti izmjenio prošlosezonski igrački kadar. Glavne okosnice popularnih ”vrtlara” su Ljubo Prgomet koji je prošle sezone nosio dres Dubrave te centar Ivan Papac.

Imaju nekoliko iskusnih igrača, ali mislim da smo mi dolaskom Puljka sada dosta jači i da ćemo uz naš domaći teren doći do druge pobjede i nastaviti domaći pobjednički niz.

gazic

Dubrava bi u susret s Zrinjevcem mogla ući jača za Hrvoja Puljka iskusnog beka šutera koji je svoju košarkašku karijeru započeo upravo u Zrinjevcu.