NISMO BEZ AMBICIJA U VARAŽDINU…

Mlađi kadeti od srijede igraju u Varaždinu na poluzavršnom turniru PH. Pet momčadi bori se za dva mjesta koja vode na finalni turnir. Nakon sjajnih rezultata mlađih kadeta u periodu 2007. – 2010.g. kada su dubravaši četiri godine zaredom stajali na pobjedničkom postolju posljednje dvije godine Dubrava prvenstvo završava na diobi petog mjesta.

Ove godine momčad Borisa Gnjidića osvojila je četvrto mjesto u regiji centar što joj je donijelo nastup na prvenstvu gdje će pored Dubrave i domaćina Vindije nastupiti zagrebačka Cedevita, šibenski Dražen Petrović i Kvarner iz Rijeke..

”Ova selekcija igrača ove sezone je imala veliki broj utakmica. Između ostalog i Božićni kup, pa turnire u Sloveniji i Hercegovini i na određeni način ovo je šlag na kraju sezone. Imamo želju da pokažemo svoje mogućnosti na prvnstvu koje će biti vrlo kvalitetno, a vjerujem da možemo uhvatiti barem dvije pobjede što bi nas zadovoljilo”..kazao je trener Boris Gnjidić…

Dubrava jako dobro poznaje Cedevitu i OKK Dražen Petrović iz Šibenika, a vrlo malo riječki Kvarner i domaćina Vindiju..’‘Uvijek je nezgodno s domaćinom otvorit turnir. Mi ga maksimalno respektiramo, ali vjerujemo da možemo slaviti što bi nam dosta značilo u nastavku prvesntva. Moram biti iskren i reći da ih nismo imali priliku gledati, ali čim su osvojili prvo mjesto u svojoj regiji zasigurno da imaju kvalitetu”..završio je Gnjidić.

RASPORED 1.KOLA:

Srijeda, 15.05.2013.

17.00  Vindija – Dubrava
19.00   Cedevita – Dražen Petrović