F 5

Nova sezona startala iz Furnira…

Košarkaši i stručno vodstvo Furnira dva dana prije početka nove sezone i domaćeg susreta s Adria Oil Škrljevom posjetilo je sjedište tvrtke Furnir, našeg glavnog sponzora. Kao i prošle godine ispred Furnira dobrodošlicu je vlasnik Furnira Željko Tokić koji je između ostalog kazao ”Kažu ljudi da je jednostavnost vrlina svakog čovjeka pa neću puno govoriti. Kada me uprava kluba prije dvije godine pitala za sponzorstvo nisam puno dvojio i ovim putem vam želim puno uspjeha i zdravlja u novoj sezoni i da mi obećate da nećete napustiti HT Premijer ligu”…kazao je Tokić naglasivši i motive ulaganja u košarku ”Ja sam poznat po tome da volim pomagati sport kako profesionalni tako i amaterski u gradu Zagrebu. Mislim da na taj način dajem svoj doprinos za sve ono što mi je društvo omogućilo i kroz neku moralnu obavezu. Prije tri, četiri godine dosta smo ulagali u nogomet kako tvrtka tako i ja osobno. Ovo je sada prvi puta da smo se odlučili za košarku zahvaljujući upravi kluba i našim dugogodišnjim poznanstvima. Poruka je svima da je košarka puno zanimljiviji sport nego nogomet s velikim brojem akcija i uživancija na parketu”.
F 17

Novi kapetan Furnira Igor Marić vratio se u klub nakon 11 godina i uvjeren je da Furnir neće biti nikome laka prepreka

”U svoje ime i ime cijele momčadi želio bih zahvaliti gospodinu Tokiću na pomoći koju daje našem klubu. To nam daje mogućnost da budemo maksimalno posvećeni svom poslu i odradimo posao kako svi zajedno želimo. Počeo sam u Dubravi i drago mi je da sam se vratio u ovo lijepo okruženje. Košarka je moj posao i želim ga odraditi maksimalno koliko mogu i na taj način razgovaram i s mlađim dečkima u momčadi. U Dubravi se uvijek igra s emocijama i na kraju krajeva moja karijera kao mladog igrača je počela igrajući s Darkom Krunićem i Borisom Gnjdićem”
F 3

Trener Jeronimo Šarin zahvalio se potpori Furnira i najavio jednu bolju sezonu nego što je bila prošla ”I ja bih se prije svega želio zahvaliti gospodinu Tokiću i njegovoj tvrtki koja nas podražava u ova turbulentna vremena. Siguran sam da ćemo ove godine imati puno lakši put do našeg cilja i bez pomoći Furnira to bi bilo jako teško. Vjerujem da će uz rad, talenat koji imamo i zdravlje rezultat doći sam od sebe. Imamo gotovo potpuno novu momčad uz dva tri mlada igrača koja su bila prošle sezone. Uz nove igrače vratio nam se kapetan Igor Marić i pripremni period je bio dosta dobar. Kemija unutar momčadi se stvorila, a prije nekoliko dana stiglo nam je i pojačanje iz SAD-a tako da u prvu utakmicu koja je uvijek upitna ulazimo spremni. Nadamo se protiv Škrljeva da će ulazak u utakmicu biti onakav kakav mi želimo i kako možemo bez obzira na njihovu kvalitetu. Adria Oil Škrljevo je jedna od Top 5 momčadi što su pokazali i u pripremnom periodu. Međutim imamo i mi svojih aduta koje možemo upotrijebiti u ovoj utakmici i nadamo se jednom dobrom rezultatu. I kada sam radio u Šibenci uvijek sam govorio da je najlakše ostati u Ligi kada su uđe u Ligu za prvaka.”
F 7
F 8
F 6

Furnir u subotu od 20 sati u SD Dubrava dočekuje Adria Oil Škrljevo na startu HT Premijer lige, a uz besplatan ulaz na utakmicu gledateljima bez covid potvrde i negativnog testa mjerit će se temperatura i uzimati kontakt broj na ulazu. Svi gledatelji za vrijeme utakmice moraju nositi masku i držati propisani razmak na tribinama.