krle 4

Osječani prvi gosti nakon sedam mjeseci…

Posljednju domaću utakmicu u Dubravi smo gledali 28.veljače kada je Dubrava Furnir slavila protiv Hermes Analitice. Gotovo sedam mjeseci kasnije premijerni nastup pred domaćom publikom pod imenom KK Furnir ima sastav Vladimira Krstića. U subotu, 26.rujna od 17 sati u SD Dubrava gost su Vrijednosnice Osijek, a ulaz na ovaj susret je slobodan uz pridržavanje svih epidemioloških mjera [wps_box title=”Upute gledateljima” title_color=”#FFFFFF” box_color=”#eeee22″ radius=”0″]”Svaki gledatelj stariji od 12 godina za vrijeme utakmice obvezan je nositi zaštitnu masku s držanjem distance na tribinama. Prije ulaska u dvoranu biti će nužno pokazati osobnu iskaznicu i uzet kontakt (broj mobitela) osobe, a osobe zadužene za provedbu protokola izmjerit će temperaturu svakom gledatelju.”[/wps_box]

Lavovi se nadaju prvom uspjehu u novoj sezoni iako trener Krstić s respektom govori o klubu u kojem je i sam bio trener četiri godine  ” Vrijednosnice Osijek su nova mlada ekipa koja je u prvoj utakmici pobjedila Hermes Analiticu. Imaju dobre bekove Jordana i Jamesa Fryea koji su nositelji te ekipe. Tu je i Kujundžić kojeg sam još i ja trenirao dok sam bio trener u Osijeku. Ne koriste puno igrača, ali svi koji igraju su opasni. Dolaze s većim samopouzdanjem od nas jer su pobjedili prvu utakmicu za razliku od nas. Ključ pobjede će biti puno bolja obrana nego u Sinju gdje smo prvo poluvrijeme primili 55 poena. Ako se razigraju mogu biti vrlo nezgodni. Ono što iz te prve utakmice u Sinju može zadovoljiti je činjenica da se nismo predali, već smo se međusobno bodrili što nas je dovelo u egal završnicu.”

Dolazak Osječana najavio je Valpovčanin Luka Pandurić koji je također dio svoje karijere proveo u Osijeku ” Unatoč porazu u Sinju pokazali smo karakter jer smo se vratili iz minusa od 20 razlike. Imali smo slabiji ulazak u utakmicu i vidjela se ta neuigranost jer su nam dva igrača stigla par dana prije utakmice. Mislim da će iz kola u kolo sve biti bolje. Dolaze nam Osječani koji su mlada i dobra ekipa koja je u prvom susretu ubacila 100 poena. Nama je to prva domaća utakmica u kojoj imamo samo jedan zadatak, a to je pobjeda o kojoj isključivo i razmišljamo”.