OSJEČANI SU BILI MANJE NERVOZNI…

Nakon poraza Dubrave u Osijeku kod Osječkog Sokola izgledi za osvajanje prvog mjesta u kvalifikacijama sveli su se na teoriju jer će dubravašima u posljednjem kolu uz pobjedu u Crikvenici biti potreban poraz Osječana u Čakovcu. Nakon susreta u Osijeku malo tko je bio raspoložen za analizu susreta u kojem smo vidjeli vrlo slabu igru lavova koji osim početnih 14:5 nisu uspijeli uspostaviti ritam utakmice koji bi ih odveo prema žaljenoj pobjedi.

Domaćini su s manje grešaka došli do pobjede, a Dubravi ostaje utjeha da je poraz manji od deset razlike što ostavlja još malu mogućnost borbe za prvu poziciju.

Utakmica je bila loša za gledanje. Domaćini su se u toj nervoznoj utakmici bolje snašli i zasluženo pobijedili. Mi smo se dobro pripremili i reagirali na startu utakmice, ali kasnije nismo imali kontinuitet igre što nas je koštalo poraza. Osječani su na svoje iskustvo i rakao bih čak na određenu silu došli do pobjede..reći će razočarani trener Dubrave Boris Gnjidić

Sada se vidjelo koliko skup je bio domaći poraz od Crikvenice koji će očito Lavovima biti crna točka ovih kvalifikacija. U subotu slijedi utakmica koja donosi produžatak mogućnosti borbe za A 1 ligu, a to je gostovanje u Crikvenici..

Mi nemamo izbora više. Ta zadnja utakmica ujedno nam je i zadnja prigoda da pobjedom zadržimo barem drugo mjesto, a u nekim kalkulacijama ostali bi u borbi i za prvo. Trebamo se ovaj tjedan pripremiti i zaboraviti na poraz u Osijeku te u Crikvenici pokazati da zaslužujemo barem to drugo mjesto i dodatne kvalifikacije.