mikulić

PH: Juniori bolji od Borova za susret s Cedevitom…

Trećeg posljednjeg dana natjecanja po skupinama na PH za juniore (U19), skupina A u grupi 1 Cedevita je nadigrala Šibenik i bez poraza završila natjecanje u grupi. U grupi 2 koja se igra u Dubravi Zadar je protiv Kastva upisao i treću pobjedu i potvrdio osvajanje prvog mjesta, a drugo mjesto i nastup u polufinalu izborila je Dubrava koja je nadigrala Borovo. Tako će u nedjeljnom polufinalu igrati Cedevita – Dubrava (10.00), Zadar – Šibenik (12.15).

DUBRAVA – BOROVO 91:70

Dubrava:Petar Mikulić 28, Karlo Ojdanić 15, Matej Krajačić 14, Jan Polanec 10, Ivan Jurinec 8, Ivan Jakša Šola 8, Marko Prelec 6, Jan Grabovac 2, Ante Petar Tomić 0, Branimir Medvedec 0, Valentin Kos 0, Franco Kos 0.
Borovo: Srđan Brocić 30, Tomislav Bobinac 16, Ilija Benković 10, Aleksandar Ravkić 6, Aleksandar Vuković 2, Ivan Pandža 2, Momčilo Dugić 2, Josip Kolar 2, Branislav Knežević 0, Aleksandar Jakovljević 0, Dino Ragač 0.

Srećko Medvedec, trener Dubrave ” Imali smo danas pravi ritam igre i želju da uđemo u polufinale ovog turnira. Igrali smo prije svega jako dobru obranu. Uspijeli smo rješiti njihovu zonsku obranu i početkom treće četvrtine otišli na prednost koja nam je garantirala mirniju završnicu. Ispunili smo svoj cilj, a to je plasman u polufinale. Mi želimo s Cedevitom igrati dobru utakmicu, iako su oni favoriti u tom susretu’‘.
Igor Modalek, trener Borova ” Dubrava je bolja momčad od nas i zasluženo su nas pobjedili. Kod nas se osjetio umor, a mi smo zadovoljni što smo izborili nastup na Prvenstvu Hrvatske”.