Pod imenom KK Furnir otvaramo novu sezonu…

Danas je u zgradi tvrtke Furnir održana prigodna press konferencija na kojoj je prezentirana daljnja suradnja našeg kluba i tvrtke Furnir. Tako će seniorska momčad koja nastupa u HT Premijer ligi nositi naziv KK Furnir, a prvi nastup pod novim imenom je u subotu, 19.rujna u Sinju na gostovanju kod Alkara.

Na konferenciji su govorili Željko Tokić, vlasnik Furnira, direktor Boris Gnjidić, trener Vladimir Krstić i kapetan Petar Perić.

”Tvrtka Furnir je osnovana 1928.godine. Kada bi počeo nabrajati sve naaše uspjehe to bi potrajalo, pa bi izdvojio one najvažnije. Mi smo najstariji hrvatski brend i sinonim za obradu i prodaju iverice, iverala, medijapana, ostale drvne galanterije kao i okova ili ukratko sve za namještaj po mjeri. Danas gotovo da nema kućanstva u Zagrebu da nema nešto s potpisom Furnira. Danas je Furnir moderno poduzeće koje zapošljava visoko obrazovane stručne kadrove i dok mi sada ovdje razgovaramo u našim pogonima odvijaju se složeni procesi pripreme namještaja po mjeri. Sve zasluge i svi uspjesi pripadaju svim generacijama zaposlenika Furnira i upravo su oni najzaslužniji što smo stvorili preduvjete da se danas ovdje okupimo i da možemo uz racionalna ulaganja i razvoj našeg poduzeća ulagati u sport u gradu Zagrebu. Za kraj svim poruka svim poduzetnicima ”Odvojite dio svojih dobiti za sport, obrazovanje i kulturu jer osim što je to moralna obaveza to je dobro za sve nas kao društvo u cjelini. Želim puno uspjeha KK Furnir u novoj sezoni HT Premijer lige i puno kvalitetnih igara i pozitivnih rezultata’‘…kazao je gospodin Tokić.

Trener Krstić se prvo zahvalio Furniru na potpori, a nakon toga i najavio otvaranje sezone u Sinju

”Prvo bih se zahvalio gospodinu Tokiću što je prepoznao naš klub kao partnera za suradnju. Mi smo zadovoljni potporom s obzirom na okolnosti koje nas prate. Jako smo uzbuđeni da se nakon šest mjeseci vraćamo službenim utakmicama. Zadovoljni smo s rosterom koji ima veliki broj mladih i potentnih igrača koji naporno rade i vjerujem da ćemo ove sezone biti bolji nego prošle. Ako nas zdravlje posluži i ostanemo u ovom sastavu kao trener vjerujem da možemo biti iznenađenje HT Premijer lige. Sezonu otvaramo u Sinju kod Alkara gdje znamo kako je teško dolje igrati. Nećemo dolje ići s bijelom zastavom  i bez obzira što neće biti puna dvorana to je uvijek težak teren jer znamo da je Alkar prošle sezone u novoj dvorani dobio između ostalih i Zadar. Oni su u svojoj dvorani uvijek u prednosti nad ekipama srednjeg ranga. Dobro smo trenirali iako nas je koronavirus zaustavio na dva tjedna, a Branković i Jerković su nam stigli ovaj tjedan. Liga je maraton i nije sprint. Ima 33 kola i vjerujem da ćemo iz kola u kolo biti bolji. Vratit će nam se i Vujić koji je ozlijeđen i sigurno bi trebali biti konkurentniji nego prošle sezone.”

Kapetansku traku KK Furnir nosi i dalje Petar Perić  ”Također bi se u ime suigrača zahvalio tvrtki Furnir koja je i ove sezone uz nas i što nas je prepoznala kao klub koji radom napreduje. Mislim da smo jako dobro radili uz tu nezgodnu stanku od dva tjedna, ali tih problema smo svi svjesni. Spremni ulazimo u sezonu i s pojačanjima koja smo dobili te uz odličan stručni rad vjerujem da već u Sinju možemo doći do prve pobjede. Isto tako nadamo se rezultatskom iskoraku ove sezone i boljem rezultatu nego prošle godine.”


I direktor Boris Gnjidić se zahvalio Furniru na daljnoj potpori i najavio želju da već u 2.kolu u Dubravi kada Furnir ugošćuje Vrijednosnice Osijek bude prisutan dio gledatelja koji će susretu moći nazočiti uz provedbu svih epidemioloških mjera.

Cijeli video predstavljanja momčadi pogledajte ovdje

You must be logged in to post a comment Login