gulam

Protiv Šibenke ponoviti igru s Alkarom…

Nakon pobjede protiv Alkara pred košarkašima Dubrave Furnir novi je domaći ispit u 19.kolu HT Premijer lige. U subotu od 17 sati Lavovi dočekuju Šibenku koja ih je sredinom studenog prošle godine ugostila u Vukovaru. Šibenčani su na omjeru 9/9  i zasigurno u ovaj susret ulaze kao favoriti ”Odlična ekipa koja je spoj mladosti i iskustva. Predvodi ih iskusni Vladović, novi reprezentativac Nakić i mladi reprezentativac Šarić te još nekoliko iskusnih igrača. Jako dobro su posloženi. U prošlom kolu su tri četvrtine jako dobro parirali Zadru. Sigurno je da poslije utakmice s Alkarom s većim samopouzdanjem ulazimo u ovaj susret i očekujem da bar ponovimo tu igru. Jako bitno u ovom susretu će biti kontrola skoka jer Šibenka ima dobar napadački skok. Ako to uspijemo minimalizirat onda nam se mogu otvoriti neke mogućnosti. Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati i sigurno ćemo imati svoje šanse, a na nama je da ih iskoristimo.”..kaže trener Vladimir Krstić u čiji roster se polako vraća Dorian Jelenek koji se priključio momčadi, ali ostaje pitanje hoće li ga Krstić koristiti u ovom susretu ili sačuvati da susret s Hermes Analiticom koji dolazi za tri tjedna.

”Poslije nekoliko poraza gdje smo gubili s velikom razlikom nadali smo se pobjedi protiv Alkara. Igrali smo kao momčad uz odličnu atmosferu i podršku publike uspijeli smo pobjediti. Sada nam to daje neku snagu da i protiv Šibenke možemo očekivati dobar rezultat. Ako se postavimo kao protiv Alkara bez respekta na našem domaćem parketu gdje nemamo što izgubiti a možemo jako puno dobiti onda sigurno imamo priliku. Kao što je i trener kazao Šibenka je spoj iskustva i mladosti koju predvodi Jakov Vladović koji ima veliko iskustvo. Tu su mladi igrači, a ja bih izdvojio i Vraneša s kojim sam igrao jednu sezonu. Ako se budemo borili i bili na tragu posljednje utakmice s Alkarom onda sigurno imamo šansu upisati pobjedu koja bi nam puno značila”…ističe organizator igre Josip Gulam inače Šibenčanin u dresu Dubravaša.

Dubravaši uoči pauze koja će potrajati do 28.veljače kada će ugostiti Hermes Analiticu trebaju podršku navijača koji su bili vjetar u leđa na susretu s Alkarom.