rezo fizio

Rezo ”Nisam pogriješio što sam postao fizioterapeut”…

Naši igrači u sigurnim su rukama Domagoja Reze, fizioterapeuta koji nam je odgovorio na nekoliko pitanja. Upoznajte Domagoja koji je ujedno i član stožera ženske seniorske reprezentacije, te muške kadetske reprezentacije koja je 2018.godine osvojila zlatnu medalju na EP u Novom Sadu.

 1. Kako provodiš vrijeme u doba koronavirusa i što te najviše živcira?
  Provodim dosta aktivno i radno, ostajem u kontaktu sa svojim pacijentima i igračima i pomažem im koliko god mogu u ovoj situaciji, a najviše me živcira ograničenje kretanja i distanca koju moramo držat, iako razumijem s medicinske strane zašto moramo na sve to paziti.
 1. Detalj iz sezone koji ćeš pamtiti?
  Detalj ove sezone koji cu pamtiti su višestruke intervencije tokom jedne utakmice na Kristijanu Šutalu kako bi ga vratili u igru, ali su ga protivnički igrači uspjevali ozlijediti.
 1. Što te privuklo da se baviš ovim poslom?
  Sam sam se bavio košarkom do teže ozljede koljena, nakon operacije i rehabilitacije sam se htio na neki način vratiti u sport i košarku, tako da sam odlučio ići smjerom fizioterapeuta i nisam pogriješio.
 1. Jel osjetiš da igrači ponekad simuliraju ozljedu?
  Svakako da osjetim, to se lako primjeti i riješi.
 1. Ćevapi ili Pizza?
  Pizza
 1. Najdraži predmet u školi?
  Tjelesna kultura
 1. Predmet koji si najmanje volio u školi?
  Fizika/Kemija
 1. Najteže mi je raditi s igračima kada….
  Imaju nerealna očekivanja oko povratka nakon ozlijede i ne prate zadani protokol liječenja te kada vrše pritisak da to mora biti “sutra”, a to nije moguće.
 1. Najdraži sportaš na svijetu?
  James Harden (košarka), Philip Lahm (nogomet)
 1. Najdraži klub na svijetu?
  Bayern Munchen (Nogomet), Houston Rockets (košarka)
  rezo 7