BILI SMO MOMČAD…

Pobjeda na startu A 2 lige u Gorici košarkašima Dubrave donijela je veliko zadovoljstvo. Ni trener Ivan Lozanić nakon susreta nije mogao sakriti smješak na licu koji je govorio više od riječi. Uoči susreta teško je mogao zamisliti scenarij susreta koji se zbivao u Velikoj Gorici jer je susret obilovao velikim amplitudama obje momčadi. Nakon slabog starta u utakmicu dubravaši su zaigrali odlično obranu i na krilima Joška Garme i srčanog Mihaela Marića brzo se vratili u utakmicu koju su praktički kontrolirali većim dijelom.

S obzirom da u ovom sastavu nismo odigrali ni jednu pripremnu utakmicu nismo mogli pretpostaviti što bi se moglo dogoditi. Tokom utakmice smo se prilagođavali sustavu igre i samo zahvaljujući tome što smo bili kao prava momčad došli smo do pobjede. Već sam rekao u najavi da ovogodišnja Dubrava može igrati samo kao momčad i da obranom i trčanjem možemo nadoknaditi slabije napadačke potencijale…. ističe Lozanić nakon susreta.

Zaista Dubrava je ostala bez vanjskog šuta, a samo tri zabijene trice i to visokih igrača (Garma 2, Marić 1) otkriva slabiji šuterski dan vanjskih igrača. Ipak uz veliko iskustvo Garme i njegova 23 koša te veliki broj asistencija i nadahnutost Marića bile su dovoljne za pobjedu koju je u značajnoj mjeri obilježila odlična obrana lavova.

Dolazak Garme nam je donio jako puno iako ne možemo zaboraviti našeg kapetana Daria Gazića koji drži ovu momčad na okupu i koja samo kao momčad može donositi rezultate. Nećemo dopustiti da poletimo nakon ove utakmice, a isto tako ni poraz nas ne smije deprimirati. Nastavljamo raditi i ja se nadam da ćemo iz utakmicu u utakmicu pokazivati bolju igru…. završit će trener Dubrave nakon pobjede u premijeri na klupi Dubrave.

ZRINJEVAC U DUBRAVI 23. LISTPADA…

U idućem 2.kolu Dubrava će ugostiti Zrinjevac koji je doživio poraz na startu lige kod Hermes Analitice 85:73. Susret će se na zahtjev gostiju igrati u utorak 23. listopada u 20.30 sati. Vjerujemo da će i navijači doći podržati novu i poprilično redizajniranu Dubravu na putu prema drugoj pobjedi.