arko

Šarin ”Na Dubrava kupu izbrusiti formu za prvenstvo”…

Košarkaši Furnira vikend su proveli u Sloveniji gdje su odigrali dvije zatvorene prijateljske utakmice u kojima su upisali pobjedu (Hopsi Polzela) i poraz (Šenčur). Trener Jeronimo Šarin ističe važnost igranja ovakvih utakmica kao svojvrsno podizanje forme za start HT Premijer lige (18.rujna)

”Ono što smo tražili u dvije utakmice u Sloveniji smo dobili. Imali smo dvije jako dobre utakmice sa suparnicima po mjeri koji igraju agresivnu i čvrstu košarku. Drago nam je da smo izašli iz okvira utakmica u Hrvatskoj i kroz druženje nam se atmosfera unutar momčadi još više podignula iako je i do sada bila odlična. Vjerujem da će nam ovo iskustvo koje smo dobili u utakmicama protiv Šenčura i Polzele donijeti dosta dobroga u sezoni. Nažalost otpala nam je dogovorena utakmica s Goricom u Velikoj Gorici za ovaj tjedan zbog ozljeda u njihovoj momčadi. Imamo za vikend naš turnir u Dubravi gdje vjerujem da možemo popraviti još neke stvari koje nisu bile dobre u Sloveniji i da dočekamo start prvenstva spremni.”kaže Šarin.

Furnir će u subotu i nedjelju biti domaćin ”Dubrava kupa” na kojem će zaigrati još Zabok, Bosco i Zapruđe. U polufinalu u subotu igraju Zabok – Bosco (13.30) i Furnir – Zapruđe (15.30). Utakmice za treće (16.00) i prvo mjesto (18.00) igraju se u nedjelju.