arin 1

Šarin ”Pobjedom bi krenuli u smjeru u kojem želimo ići”…

Nema puno vremena za analize prethodnih utakmica jer za Furnir sada kreće ubrzani ritam utakmica što znači dva susreta u tri dana. Već u četvrtak slijedi gostovanje kod Vrijednosnica Osijek (17.00), momčadi koja je u prva četiri kola upisala dvije pobjede i dva poraza

”Bez obzira na kvalitetu suparnika mi smo i u ove prve četiri utakmice išli na pobjedu i bili u dobrim situacijama. Nažalost nismo uspijeli još uvijek upisati pobjedu, a idemo u Osijek kod momčadi koja ima četiri stranca s kvalitetnijom momčadi koja vrijedi puno više nego naša momčad. Sigurno da Vrijednosnice Osijek nisu kvalitete kako klubovi s kojima smo igrali na početku ove sezone i samim time mislimo da bi trebali biti puno konkurentniji u ovom susretu, Ukoliko odigramo na nivou na kojem mislimo da može ova momčad odigrati onda bi nam se i rezultat mogao poklopiti. Ovoj mladoj momčadi treba jedna pobjeda da bi se podignulo samopouzdanje i da bi krenuli u onom smjeru u kojem mi želimo. ”..kaže trener Jeronimo Šarin uoči dva susreta koje Lavove čekaju u tri dana jer već u nedjelju u Dubravu stiže Šibenka ”Imamo malo problema s ozlijeđenim igračima kako sa Hardnettom tako i sa Rađom. Dvije utakmice u tri dana je nešto što igrače vole ali to govorimo iz činjenice kada su svi igrači zdravi. Idemo izvući maksimum u ove dvije utakmice”…dodaje Šarin naglašavajući vrline Vrijednosnica ”Ušli su u sezonu na jako dobar način iako su bili nepoznanica za sve. Ekipirali su se jako dobro s kvalitetnim strancima i igraju brzo s velikim brojem poena iz kontranapada. Na nama je da pokušamo ih limitirati u njihovim najboljim stranama”.
kara1

Da se dobre utakmice ili dobre minute s pojedinih utakmica mogu pretočiti u pobjedu u Osijeku smatra i Kenan Karahodžić ” Nakon utakmica protiv klubova iz samog vrha sada nam slijede utakmice protiv klubova koji su puno bliži nama. Idemo hrabro u Osijek pokušati doći do prve pobjede protiv jako dobrog domaćina koji će zbog utakmice ABA lige možda biti i u problemima kako fizički tako i psihički. Mislim da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i ukoliko nas šut krene onda vjerujemo da možemo do pobjede”.