panda

Šibenka za popravak dojma…

Nije bilo puno vremena za analizu poraza od Hermes Analitice jer košarkaše Furnira već u subotu (18.00) očekuje novi domaći ispit u 17.kolu HT Premijer lige kada u Dubravu dolazi Šibenka koju su Lavovi svladali na Baldekinu u listopadu ove godine.

”Utakmicu s Hermes Analiticom moramo maknuti iz glave i okrenuti se Šibenci. U posljednje vrijeme su u jako dobroj formi. Igrali su s Goricom dvije dobre utakmice. Sigurno da dolaze u Dubravu pobjediti nakon što smo mi njih pobjedili u Šibeniku, ali igramo doma i moramo se baciti na glavu, pokazati zajedništvo kako bi dobili ovu utakmicu. Naša misao mora biti samo pobjeda”…kazao je Luka Pandurić, junak pobjede na Baldekinu.

Puno problema prati Dubravaše u posljednjih mjesec dana od promjena u rosteru do koronavirusa, a trener Vladimir Krstić vjeruje da se loš dojam iz susreta s Hermes Analiticom neće ponoviti ” Nemamo vremena za velike analize jer utakmice idu svaka tri dana. Naravno da poslije poraza padne samopouzdanje momčadi, ali moramo se koncentrirati i dati svoj maksimum. Šibenka igra bolje nego u prvom dijelu sezone. Posložili su se što su pokazali protiv Gorice u dvije utakmice i pobjedom protiv Splita. Bit će teška utakmica u kojoj moramo biti puno bolji nego protiv Hermesa ako želimo dobiti utakmicu”.

Susret Furnir – Šibenka možete pratiti na HKS TV-u