dubrava universitas

Slijedi gostovanje kod Universitasa u Splitu

Lavovi gostuju na Gripama u nedjelju od 18 sati…

Košarkaši Dubrave u 15.kolu Prve lige u nedjelju (18.00) gostuju u Splitu kod Universitasa. Susret u kojem momčad Darka Krunića želi opravdati visok plasman i ulogu favorita iako se Splićani grčevito bore za ostanak u ligi i pobjeda im je imperativ ”Osim naše pobjede sve bi za nas bilo neočekivano. Oni su mlada ekipa koja će vjerojatno nastupiti u kompletnom sastavu i kao takvi će nam sigurno pružiti veliki otpor.”..kaže Filip Šimović i naglašava kako je Universitas prije dva tjedna nadigrao i Sonik Puntamiku koja dijeli prvo mjesto s Lavovima ”Ne smijemo ih nimalo podcijeniti. Moramo biti svjesni svoje kvalitete, a isto tako njihove što su oni pokazali u toj utakmici. Ključ pobjede će biti da mi nametnemo naš stil igre i da napade ne rješavamo brzo kao što su oni radili u Dubravi”.

Sastav Universitasa čine mladi igrači ponikli u KK Split, a zbog potreba seniorske momčadi ove sezone nisu u svim utakmicama nastupali u kompletnom sastavu što je utjecalo na njihove igre i rezultate. Dvije pobjede u prva tri nastupa u nastavku sezone govore o tome da se nisu odrekli želje za ostankom u ligi i svakako će nakon Sonik Puntamike željeti skalp još jedne momčadi s vrha tablice.

[su_service title=”AKK UNIVERSITAS – KK DUBRAVA ” icon=”icon: youtube” icon_color=”#333333″ size=”32″ class=””]15. kolo Prve muške lige – Nnedjelja, 10.2. 2019. u 18:00 sati [/su_service]