Smola 4

Smolić ”Ostati ću najveći navijač Dubrave”…

Nakon punih pet godina Ante Smolić napušta Dubravu i karijeru nastavlja u prvoligašu Boscu. Smolić je u Dubravu stigao iz Zapada u ljeto 2016.godine, a kroz sezone u Dubravi trenirali su ga Ivan Kapov, Branimir Pavić, Darko Krunić, Vladimir Krstić i Jeronimo Šarin.

”U Dubravu sam stigao na poziv doktora Bernarda Budimira koji mi je stvarno puno pomogao u prilagodbi prilikom dolaska i s njim sam imao najbolju komunkaciju. Bile su to jako dobre godine gdje smo rasli iz sezone u sezonu. Taj rast je počeo u Drugoj ligi kada smo s trenerom Darko Krunićem osvojili prvo mjesto i kroz kvalifikacije stigli do Prve lige, a sezonu poslije i do Premijer lige. Igrao sam s velikim brojem odličnih igrača i pravih karaktera. Dubravi želim sve najbolje i da sljedeće sezone izbori ostanak u ligi, a ja ću biti njihov najveći navijač”…kazao je Smolić koji će ostati u Zagrebu i obući dres prvoligaša Bosca.

Smola 3

Darko Krunić i Ante Smolić

”Imao sam ponuda i iz inozemstva, ali kada su me nazvali Ivan Tomas, pa Goran Perić i prenijeli njihove planove nisam se dvoumio. Bosco je klub koji je financijski i organizacijski na nivou Premijer lige i nadam se da ćemo u idućoj sezoni i to ostvariti. Momčad će biti mlada i potentna i kao takva će imati što za kazati u novoj sezoni”.

smola 1

smola 2

Ante hvala ti za sjajne sezone u Dubravi i želimo tu puno uspjeha u nastavku karijere.