f 9

Split slavio u Dubravi…

U 3.kolu HT Premijer lige Split je kao gost slavio kod Furnira 73:60. Odlično otvaranje Furnira (14:5) potrajalo je do sredine druge četvrtine kada je s tri uzastopne trice Tonija Perkovića Split napravio seriju 11:0 i poveo 29:22. Nije se Furnir predavao i do odmora (29:36) uspio je zadržati rezultatski priključak. U nastavku je momčad Srđana Subotića održavala rezultatsku prednost ponajviše zahvaljujući sjajnom Perkoviću te skoku u napadu. Furnir je na šest i pol minuta prije kraja košem Duje Rađe stigao na minus 3 (56:59), ali su Perković i Lovre Runjić odveli utakmicu u mirne vode što se dogodilo i tri minute prije kraja kada je Runjić ubacio tricu za 71:60.
f 6

Perković je ubacio 27 poena (trice 5/11). Runjić (7sk, 4osl) i Karlo Žganec (5sk, 4osl) su ubacili po 12. Kod Furnira Mateo Vidović je ubacio 20 poena, a Kenan Karahodžić 12 (6 as).
f 10

statistika utakmice

”Split je zasluženo pobjedio utakmicu, a mi smo bili puno bolji u obrani nego prva dva kola. Imali smo dosta nelogičnih izgubljenih lopti i ostaje žal da smo morali biti s više koncentracije u napadu jer bi onda zasigurno bili u situaciji da možda dobijemo ovu utakmicu.”..naglasio je trener Furnira Jeronimo Šarin.

Furnir u 4.kolu iduće subote gostuj u Zadru zamjenivši domaćinstvo.