s 7

Split u završnici do bodova iz Dubrave…

Dubrava Furnir je u 6.kolu HT Premijer lige doživjela domaći poraz od Splita 86:74. Konačni rezultat neće sugerirati zanimljivi susret u kojem su Dubravaši imali svoju priliku u završnici kada su pri rezultatu 73:72 za Split imali dva pokušaja za tricu koji nisu bili precizni. Iskusniji Splićani u završnih 150 sekundi serijom 13:2 stigli su do svoje treće pobjede.

Dubrava Furnir je dobila prvu četvrtinu 16:13, a na poluvremenu je bilo 34:34. Raspoloženi Chris Hortman i Marko Šarac vukli su Dubravaše koji su početkom posljednje četvrtine vodili 63:59. Uzvratili su Splićani serijom 7:0, a ključne koševe u završnici ubacili su Jamel Morris (trica), te Toni Perković i Mate Kalajžić nakon osvojenih lopti. Momčad Darka Krunića nastupila je bez Ivana Tvrtka Majića koji se nalazi na SP Sveučilištaa 3 na 3 u Kini.
s 30

Toni Perković je predvodio Split sa 15 poena. Po 12 su ubacili Jamel Morris i Robert Rikić, a 11 Mate Kalajžić i Pavle Marčinković. Kod Dubrave Furnir Chris Hortman je ubacio 22 (trice 4/5), Marko Šarac 18 (trice 4/11), a Petar Perić 10.

Uoči početka susreta kojeg je izravno prenosio HTV2 predsjednik KK Dubrava Furnir dr.Bernard Budimir uručio je prigodni poklon Tinu Srbiću, sjajnom gimnastičaru iz Dubrave koji se nedavno okitio srebrnom medaljom na SP. Gotovo 600 gledatelja pozdravilo ga je velikim pljeskom.
srbić
s 9

Dubrava Furnir slijedeće subote gostuje kod Alkara u Sinju.