Subota, 20.15: BUDIMO SVI U NAŠIM BOJAMA…

Dubrava će u subotu u svojoj dvorani ugostiti Osječki Sokol u okviru 3.kola kvalifikacija za A 1 ligu. Bit će to pravi derbi kola u kojem se sastaju vjerojatno dvije najbolje momčadi kvalifikacija. Lavovi su uspješno prošli prva dva kola, dok su osječani slavili u Poličniku, a u drugom kolu bili slobodni.

Čeka nas uz vrlo težak susret. Osječki Sokol je uz nas najbolja momčad kvalifikacija, ali mi nemamo izbora. Igra nam samo pobjeda i ja vjerujem da ćemo uz punu dvoranu to i ostvariti… ističe Dario Gazić koji je u drugom poluvremenu utakmice u Poličniku sjajno odigrao, te iskoristio izostanak bolesnog Frane Čolaka.

Osječani neosporno u svom rosteru imaju niz prvoligaških igrača s velikim iskustvom (Ridl, Helbich, Katavić..), ali i dubravaši na drugoj strani imaju ”konja” za utrku. Ozljede su prorijedile sastav Borisa Gnjidića koji će u odnosu na Poličnik vjerojatno biti pojačan.

Pobjeda u Poličniku bila nam je vrlo vrijedna jer su oni momčad koja nam  neleži. Igraju s pet niskih igrača, ali uspjeli smo se iščupati iako smo imali velikih problema s ozljedama. Mogu biti zadovoljan svojom igrom u drugom poluvremenu i ja vjerujem da ću i protiv Osječana ukoliko dobijem prigodu iskoristit je na najbolji mogući način…. prisjetio se Gazić teške pobjede u Poličniku i svoje odlične igre u nastavku.

Protiv Osječana očekuje se i pomoć publike koja bi u ovakvom susretu mogla biti vrlo značajna. Ulaznice po cijeni od 10 kuna mogu se kupiti prije početka susreta, a uz svaku ulaznicu navijači će dobiti i privjesak kluba. Još jedanput molimo navijače da na utakmicu dođu u žutim ili crnim majicama, bojama našeg kluba.