1

U četvrtak ”majstorica” protiv Dubrovnika…

Dubrava u četvrtak igra odlučujuću utakmicu polufinala doigravanja u kojoj će u svojoj dvorani od 19 sati ugostiti Dubrovnik i tražiti pobjedu koja bi je odvela u finale i nedjeljni susret u Zadru sa Sonik Puntamikom. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Nema puno vremena za analizu onoga što je bilo, pa tako i trener Darko Krunić gleda samo prema ovom susretu u kojem se može produžiti već ionako uspješna sezona ”Očekujem neizvjesnu utakmicu. Šanse su podjednake i opet se vraćam na iskustvo igrača Dubrovnika. Njihova prva petorka je godinama igrala puno ozbiljniju košarku nego naša. Ali mi imamo domaći teren i publiku iza sebe koja nas može nositi prema pobjedi što i sami želimo”

Poticajna atmosfera je pred Dubravašima koje će opet dočekati ispunjena dvorana što je najveći dobitak ove sezone ”Pristisak je veliki što je normalno kada se igra pred domaćom publikom. I sada će koliko čujem naši navijači ispuniti dvoranu, a ja ih i ovom putem pozivam da budu naš šesti igrač. Mislim da mi nekako taj pritisak ne osjećamo jer smo ove sezone već puno napravili, a sve dalje što bude biti će extra dodatak što nitko nije očekivao na početku sezone od ove ekipe. Jedva čekamo utakmicu i baš nam odgovaraju kao protivnik jer su uvijek dobre i zanimljive utakmice…kaže Kristijan Šutalo.

2