vidović

U ponedjeljak stiže Zabok…

U 22.kolu HT Premijer lige Furnir će u ponedjeljak od 19 sati ugostiti Zabok. Susret će izravno prenositi Arenasport, a momčad Jeronima Šarina u susret ulazi na krilima tri uzastopne pobjede (Gorica, Sonik Puntamika, Šibenka) koje su Furnir dignule na osmo mjesto s kojeg će gotovo sigurno krenuti u Ligu za ostanak

”Imamo veliko samopouzdanje nakon tri uzastopne pobjede ili četiri u posljednjih pet utakmica. Ono što nam predstavlja problem u pripremi ove utakmice su bolesti Rađe i Mandalinića, te ozljeda Babića, ali srećom imamo nešto širi roster pa se nadamo da se to neće previše osjetiti u ovoj utakmici. Na domaćem parketu ove sezone dosta dobro igramo i naravno da i u ovoj utakmici gledamo isključivo prema pobjedi”..kaže Šarin svjestan da i Zabok koji ima pobjedu više ima svoju računicu ”Teoretski gledano Zaboku je ova utakmica važnija nego nama jer u nekim računicama njima bi ova pobjeda donijela i ligu za prvaka. To su njihove stvari, a mi smo još daleko od neke sigurne luke i svaka utakmica je bitna i rezultatski važna. Zabok ima širok roster i izuzev klubova iz ABA lige i Cedevite Junior imaju dosta mogućnosti. Sigurno da su oslabljeni odlaskom Garreta i iznimno ih respektiramo jer imaju kvalitetu i vođeni su jako dobrim trenerom”

Motor Furnira Mateo Vidović zabio je značajne trice u posljednjim pobjedama Dubravaša ” Ušli smo u dobar ritam i nadamo se još jednoj dobroj utakmici i pobjedi. Znamo za kvalitete Zaboka koji ima veće iskustvo, ali naša zamisao je da trčanjem i agresivnošću nametnemo ritam koji će nas odvesti do pobjede. Malo smo ovaj tjedan bili hendikepirani s kadrom, ali to nas neće poremetiti već s optimizmom idemo po još jednu pobjedu. Vjerujem da će i navijači prepoznati ovaj trenutak i naše posljednje pobjede i podržati nas u velikom broju”