dub son

U srijedu (20.00) druga utakmica finala…

Dubrava će u srijedu od 20 sati ugostiti Sonik Puntamiku u drugoj utakmici finala doigravanja za HT Premijer ligu. Nakon poraza u Zadru Dubravašima samo pobjeda igra ukoliko žele zadržati šanse da u ”majstorici” u Zadru stignu do elitnog društva naše košarke, a u slučaju poraza moraju se okrenuti dodatnim kvalifikacijama gdje će im suparnik biti Hermes Analitica ili Alkar.

Izvjesno je da se u Dubravi opet sprema prava košarkaška fešta i da će dvorana i treći tjedan zaredom biti ispunjena gledateljima što je najveća pobjeda ove momčadi. U poluvremenu utakmice opet će deset najsretnijih gledatelja sudjelovati u šutiranju, a pobjednik će osvojiti 7 dana besplatnog ljetovanja u Navores Kampu Dole Živogošće. Besplatne ulaznice mogu se preuzeti u caffe baru Carlos u sportskoj dvorani Dubrava, caffe baru Tomy, i dućanu Grosbasketa u shoping centru Prečko. Gosti ovog finala biti će i nogometaši Dubrave Tim kabel koji su na pragu ulaska u Drugu HNL.

”U Zadru smo doživjeli najteži poraz ove sezone i prva utakmica u kojoj nas je suparnik nadigrao. Vjerujem da imamo snagu u našoj dvorani uzvratiti na pravi način i vratiti se u Zadar”..kaže trener Darko Krunić.

Biti će ovo šesta peta utakmica Dubrave u samo 17 dana, a kapetan Petar Perić ističe” Moramo naći snagu jer u takvim utakmicama nema alibija da smo umorni već uz punu dvoranu, sjajnu atmosferu i veći adrenalin doći do pobjede. Ključ utakmice će biti u obrani i našoj agresivnosti prije svega na vanjskoj poziciji. Šut će doći kada odradimo dobar posao u obrani jer ovo je u ovom trenutku najvažnija utakmica sezone u kojoj želimo pobjediti i vratiti se u Zadar’

Izvjesno je da se u opet sprema prava košarkaška fešta s brojnim iizneniznenađenjima