ubrić

U subotu derbi protiv Dubrovnika…

Najzanimljiviji susret 14.kola Prve muške lige u subotu (15.15) igraju Dubrava i Dubrovnik. Dubravaši nakon poraza kod Zapruđa imaju pobjedu više od Dubrovčana koji će u Zagreb doći s željom da uzvrate Lavovima za poraz na startu lige u Dubrovniku. Organizator igre Stipe Čubrić najprije se osvrnuo se na posljednji poraz Dubrave ”Mislim da smo bili puno bolji. Otvorili smo fantastično utakmicu s 12:o i bili rastrčani. Igrali smo jako dobro prve tri četvrtine i onda pali u posljednjoj što nam se događalo i u prethodna tri poraza. Kao da se opustimo i pomislimo da je utakmica rješena. Zapruđe se vratilo i mi smo tu pali psihički. Neznam da li je razlog tome što padnemo malo fizički, pa samim tim i psihički, ali moramo na tome poraditi. Četiri utakmice smo izgubili na isti način, i očigledno da nismo izvukli pouke iz prethodna tri poraza”…kazao i Čubrić i najavio dolazak Gospara ” Dubrovnik nam je prilika da se vratimo na pobjednički kolosjek i učvrstimo se na jednoj od pozicija koja vodi u doigravanje. Oni će sigurno doći motivirani jer smo ih dobili dolje u jednoj dobroj i zanimljivoj utakmici. Njihove ambicije su puno veće od toga da izbore mjesto u doigravanju. Mislim da nas čeka slična utakmica kao u Dubrovniku, a to znači da budemo strpljivi i da koristimo našu prednost u visini i tranziciji kada to bude moguće. Igramo u našoj dvorani gdje smo mi favoriti i uz jednu agresivnost i igru koju pružamo u većem dijelu sezone možemo se nadati pobjedi.”..zaključio je Čubrić.

Ljubitelji košarke u Dubravi u subotu opet imaju dvostruki program jer će prije ovog susreta u 13.00 sati u 5.kolu Jedinstvene lige kadeti Dubrave ugostiti Košarkašku akademiju Osijek.
 

[su_service title=”LIVESTREAM: KK DUBRAVA – KK DUBROVNIK ” icon=”icon: youtube” icon_color=”#333333″ size=”32″ class=””]14. kolo Prve muške lige – subota, 2.2. 2019. u 15:15 sati (SD Dubrava)[/su_service]