arin 44

U subotu protiv Vrijednosnica Osijek po važne bodove…

Nakon tri tjedna pauze pred košarkašima Furnira u subotu je nastavak sezone u HT Premijer ligi. U 16.kolu u Dubravu od 19.00 sati stižu Vrijednosnice Osijek koje su u prvom dijelu sezone tijesno slavile u Osijeku u susretu gdje su Dubravaši imali napad za pobjedu ”Vrijednosnice Osijek su klub koji ima najveći broj stranih igrača u rosteru i oni imaju drugačiji put za razliku od nas. Dosta rade promjena u rosteru tako da imamo dosta nepoznanica. U toj prvoj utakmici smo imali šut za pobjedu, ali sada su okolnosti bitno drugačije jer su obje momčadi doživjele promjene. Ono što je sada najvažnije u ovom turbulentnom vremenu je ostati zdrav i kao takvi želimo pobjedom započeti ciklus utakmica koje nas očekuju u idućih šest tjedana.”..kaže trener Furnira Jeronimo Šarin.

”U svim utakmicama do kraja drugog kruga možemo se nadati dobrom rezultatu iako nažalost nemamo kvalitetu da možemo nešto garantirati. Prvi u nizu nam je Osijek koji je respektabilna momčad ali mi moramo pobjeđivati prije svega na domaćem parketu. Vodio sam Furnir u posljednje dvije utakmice protiv Vrijednosnica gdje je uvijek iskočio Šime Lisica, a tu bih izdvojio i Topolovića koji je definitivno najviše napredovao od svih igrača ove sezone. Ali uz njih dvojicu imaju Porobića, pa strance i neće nam sigurno biti nimalo lako doći do prve pobjede u novoj godini”..zaključio je Šarin.

Ulaz u sportsku dvoranu Dubrava dozvoljen je s Covid potvrdama uz nošenje zaštitne maske i držanje potrebne distance. Utakmica će se izravno moći gledati na HKS TV