UŠLI SMO OPUŠTENI…

Dubrava je drugom uzastopnom pobjedom zadržala drugo mjesto na tablici. Lavovi su slavili protiv karlovačkog Šanca koji je sa šest juniora doputovao u Dubravu. Čini se da je to uspavalo dubravaše koji su mučili cijelo prvo poluvrijeme, a goste slomili tek sredinom treće četvrtine. Šanac je uvijek bio nezgodan gost u Dubravi, a Kristijan Razumić i Branimir Josipović držali su mladu karlovačku momčad punih 25 minuta u rezultatskog egalu.

Ipak kada je Dubrava dodala ”gas” u obrani počeo je i napad biti učinkovitiji, a uz Vodopiju i Garmu pokretač serije 16:0 bio je Ivan Šaravanja..

Ušli smo opušteno u utakmicu mislivši da će pobjeda doći sama od sebe. Malo smo ih podcijenili kada smo vidjeli da imaju dosta mladih igrača. U poluvremenu smo se dogovorili da stisnemo obranu što se odmah osjetilo i u napadačkoj igri. Počeli smo pogađati i na kraju zasluženo dobili.

U posljednje dvije pobjede dubravaša Šaravanja je dao značajan udio..

Pa mogu biti zadovoljan svojom igrom. Još uvijek me prate one moje klasične pogreške, ali u drugom poluvremenu je bilo puno bolje. Kao momčad igramo sve bolje. Mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu samo napredovati igrački…zaključio je popularni ”Šaro” i odjurio pod tuš gdje su njega i momčad čekali kolači direktora Borisa Gnjidića.

Lavovi se već okreću novom susretu i gostovanju kod Mladosti koja je najbolje krenula u nastavak sezone upisavši sve tri pobjede..

Čeka nas teška utakmica, ali mi želimo biti bolji i iz utakmice u utakmicu pokušati iskoristiti naše prednosti. Ne zamaramo se mogućnošću borbe za vrh, već gledamo sebe i svoju igru…naglašava trener lavova Ivan Lozanić.