dubrava sonik 9499

Velika subota u Zadru…

Sonik Puntamiku ili Dubravu pobjeda dijeli od plasmana u HT Premijer ligu. Odlučujuća treća utakmica finala doigravanja igra se u subotu od 19 sati u legendardnim Jazinama. Maratonsko doigravanje Prve muške lige stiglo je do kraja, a Dubravašima će ovaj susret biti šesti u posljednjih 17 dana.

”Nema se što puno reći za utakmicu nakon koje će pobjednik ući u Premijer ligu. Moji dečki su ostavili srce u posljednjoj utakmici protiv Sonik Puntamike u želji da se vratimo u Zadar i pokušamo kroz majstoricu izboriti Premijer ligu. Vjerujem da će i publika u Zadru napuniti dvoranu jer se igra prekrasna košarka po mom mišljenju’‘..kazao je trener Dubrave Darko Krunić, a Ante Smolić koji je odigrao odličnu u srijedu vjeruje u bolje izdanje nego u prvoj utakmici igranoj prije tjedan dana ” Sonik je odlična ekipa sa sjajnim Petanijem i Palčićem na vanjskim pozicijama. Vjerujemo da imamo snage odigrati bolju utakmicu nego prošle nedjelje i ako nam se poklope neke stvari vratiti premijer ligu u Dubravu”.

[su_service title=”KK SONIK PUNTAMIKA – KK DUBRAVA ” icon=”icon: youtube” icon_color=”#333333″ size=”32″ class=””]3. UTAKMICA DOIGRAVANJA ZA HT PREMIJER LIGU – Subota, 20.4. 2019. u 19:00 sati [/su_service]