krle

Vladimir Krstić novi trener Dubrave Furnir…

Nakon ostavke Darka Krunića klupu Dubrave Furnir kao prvi trener preuzima Vladimir Krstić (47), Osječanin s bogatom igračkom karijerom.

S Cibonom je osvojio Kup Krešimira Ćosića 1998./99..Prvenstvo Hrvatske 1998/99 i 1999/00…. Prvenstvo Francuske 2004 sa Pau Orthezom

U Hrvatskoj je još igrao za Olimpiju iz Osijeka, KK SplitZadar, KK Zagreb i Cedevitu. U inozemstvu je igrao u španjolskoj Ligi ACB i u grčkoj. Igrao je za španjolski Menorca Bàsquet, njemački BBC Bayreuth, grčke Olympiju iz Larise i Egaleo iz Egalea, ukrajinski BK Kijiv, litavski BC Lietuvos Rytas, francuski Élan Béarnais Pau-Orthez, poljski WTK Anwil Włocławek, talijanski Pallacanestro Varese,

Posljednji trenerski aranžman je imao u Vrijednosnicama Osijek gdje je do siječnja ove godine četiri sezone bio na klupi jedinog slavonskog prvoligaša.

”Nemogu nešto puno reći nakon prvog treninga jer su neki igrači izostali zbog fakulteta, neki zbog ozljeda, ali ovi dečki koji su bili odradili su prvi trening kako treba. Čeka nas puno posla. Očekujem da se dignemo prvenstveno u obrani. Ekipa ne smije primati 90 poena, odnosno treba primati manje od 80 da bi imali šanse dobiti neku utakmicu. Ni to nije garancija, ali definitivno brzinska obrana i skok se može puno popraviti”..kazao je Krstić nakon prvog jutarnjeg treninga i bacio pogled na očekivanja ”Za nas je svaka utakmica jako bitna i nećemo se nikoga bojati, ali ćemo poštivati suparnika i dati sve od sebe da dobijemo utakmicu. Treba raditi i ja sam vjerujem da rezultat neće izostati. Što se tiče igračkog kadra u hodu ćemo rješavati situaciju, a ovisno o mogućnostima kluba i slobodnih igrača sigurno će doći do nekih promjena”.

Krstiću će na klupu asistirati Boris Gnjidić, a premijeru na klupi Lavova ima u nedjelju kada u 9.kolu HT Premijer lige Hermes Analitica dočekuje Dubravu Furnir.
krle 1