U 2.kolu skupine B Alpe Adria Cupa Dubrava će u srijedu od 19 sati ugostiti češku momčad Kolin, trenutno šestu momčad tamošnje NBL lige koja je u prvih osam utakmica upisala četiri pobjede i četiri poraza. Alpe Adria Cup otvorili su domaćom pobjedom protiv Vienne 90:88 u utakmici gdje su imali i 18 razlike u prvom poluvremenu, a do pobjede su stigli serijom 10:2 u završnici utakmice

”Kvalitetna momčad s dva Amerikanca koji su nositelji igre te odličnim domaćim igračima. Prvo kolo su dobili Viennu koja ima respektabilnu momčad. Nova izazovna utakmica za našu mladu momčad sa samo jednim zadatkom da produžimo vrijeme dobre igre koje je protiv Splita bilo nešto više od dvije četvrtine. Iz svake utakmice učimo i izvlačimo pouke i idemo laganim koracima naprijed iako to nije on brzina koju bih ja želio. U svakoj utakmici tražimo svoju šansu pa ćemo tako i protiv Kolina pokušati doći do pobjede”..kaže trener Dubrave Jeronimo Šarin.

Kolin s klupe vodi Predrag Benaček, nekadašnji igrač Bosne iz Sarajeva s kojom je bio prvak Europe 1979.godine u velikoj generaciji koju je predvodio Mirza Delibašić.