Dubrava je drugi ovosezonski poraz doživjela na gostovanju kod DepoLink Škrljeva u Kostreni. Domaćini su slavili 100:94 u utakmici gdje su Dubravaši s +6 (74:68) ušli u posljednju četvrtinu, a onda primili 32 poena. Nakon polaganja Kenana Karahodžića sastav Jeronima Šarina je na četiri minute prije kraja vodio 86:85, a domaćine su do pobjede odveli Ivan Gulin koji je tricom najavio domaću seriju, a nastavili Viktor Šarić i Karlo Uljarević. DepoLink Škrljevo je bolje otvorilo susret (12:0), a Dubrava najbolji period igre imala u završnici treće četvrtine kada je okrenula – 9 (62:53) u spomenutih +6 (74:68).

”Zanimljiva utakmica za gledatelje u kojoj nam je pobjeda izmakla u trenucima kada se lomilo zbog našeg neiskustva, ali imamo dosta za napredovanje da budemo bolji”..kazao je kapetan Dubrave Mateo Vidović koji je s 25 poena predvodio strijelce Dubrave. Karahodžić je dodao 19 uz 10 skokova. Kod domaćina Šarić je ubacio 22, a Marcus Taylor 21.

”Nama je ovo druga utakmica zaredom da primamo 100 poena. Pre mekani smo, danak iskustvu i što već ali kada primiš 100 poena teško je očekivati pobjedu. Čestitke Škrljevu na pobjedi jer su bili bolji za ovih šest poena”…dodao je trener Dubrave Jeronimo Šarin koji će prvu pobjedu sa svojom momčadi tražiti u srijedu kada u Dubravu stiže Zabok.