Pojačali smo naš tim za još jednog lava, ovoga puta onoga koji riče glasnije i koji će uvelike olakšati ekipi brojna putovanja i natjecanja te nas brže odvesti do novih pobjeda.

Ovim putem se želimo zahvaliti ( i malo pohvaliti našem novom sponzoru AUTOHRVATSKA. što su prepoznali kvalitetu i rad Košarkaškog kluba Dubrava i ukazali nam svoje povjerenje te nas ojačali sa dodatnim kotačima i motornom snagom novog Peugoeta 2008 kojeg je naš direktor Boris Gnjidić preuzeo u ime Košarkaškog kluba Dubrava.

Tom prilikom je Izjavio: Želim se zahvaliti našem sponzoru koji je prepoznao Košarkaški klub Dubrava kao mali klub velikih ljudi koji svojim idejama i strasti koju ulažu u košarku čine našu zajednicu boljim mjestom zasuživot.

Ova suradnja nam je dala dodatni poticaj da smo na dobrom putu te da naše Škole košarke, Omladinski pogon te naši Seniori mogu u nove, veće i bolje pothvate.

Još jednom želimo naglasiti koliko ovo znači za mali klub poput našeg i hvala na vašoj vjeri u nas i što ste prepoznali našu ideju i planove tekao novi sponzor kluba omogućili da ričemo glasnije.

Kako izgleda novi Peugeot 2008 ćete imati prilike vidjeti ispred naše dvorane u Dubravi i ako nas vidite na cesti – mašite.

Hvala još jednom – nama je Božić došao ranije.

Vaš Košarkaški klub Dubrava.