Iz Dubrave je otišao u ljeto 2010.godine u Cibonu s prosjekom od 22 poena i 4 asistencije po utakmici. Nakon trinaest godina u najdraži klub u kojem je prošao sve mlađe dobne kategorije vratio se Karlo Vragović (34) koji je s Lavovima potpisao trogodišnji ugovor.

Uslijed bogate karijere u kojoj je nosio dresove Cibone, Zadra, HKK Širokog, Burse (Turska), Steaue (Rumunjska) te kratko vrijeme Arke Gdyna (Poljska) i Cedevite Junior došlo je vrijeme za povratak u ‘žuti dres” ”Uvijek je lijepo se vratiti doma jer kako se kaže svugdje je lijepo, a doma najljepše. S posebnim emocijama sam ušao u dvoranu i s velikim nestrpljenjem očekujem prvi nastup. Izuzetno mi je drago što sam se vratio u svoj klub, vrhunski organiziran i da pomognem ovoj mladoj momčadi, a naravno i klubu koji mi je dao sve što sam napravio u karijeri. Želja mi je da odužim na najbolji mogući način i da svi zajedno napravimo jednu lijepu priču”…kazao je Karlo koji se još jedanput osvrnuo na organizacijski nivo ”Klub je stvarno vrhunski organiziran i moram se naravno zahvaliti ljudima iz kluba koji su mi omogućili da se vratim, a ja stvarno nisam puno razmišljao jer smo se brzo dogovorili i vjerujem da ćemo kroz ovaj duži period od tri godine podići klub za još jednu stepenicu više.”

Karlo dolazi u momčad kojoj je start sezone pokazao neophodnost dovođenja nekog iskusnog igrača ”Već ovih nekoliko treninga što sam imao sa momčadi su pokazali da imamo jednu mladu, talentiranu momčad željnu napretka i stvarno su me odlično prihvatili. Nikad nisam imao problema s prilagodbama jer želim biti njima određeni uzor i na terenu i izvan njega. Vjerujem da im je trebao jedan iskusniji igrač kao što sam ih ja imao pored sebe kada sam bio u njihovim godinama i tada su meni strašno puno pomogli Krunić, Gnjidić, Maloča i ostali”..dodao je Vragović kojeg s Dubravom čeka veliki broj utakmica u izazovnoj sezoni”Jako mi je drago da klub igra i Alpe Adria Cup jer mislim da bi svi klubovi trebali težiti tome da igraju i međunarodne utakmice. To je jedini pravi put jer mi moramo izaći iz ovog regionalnog okruženja jer se košarka igra svugdje i svi ulažu kako bi između ostalog razvijali i svoje mlade igrače kao što ima Dubrava”

Karlo je u žutom dresu debitirati već danas kada Dubrava od 19 sati dočekuje Dubrovnik u 7.kolu Favbet Premijer lige.